Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-06. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de 500 de lei!

METRO da startul maratonului managerilor. Intra si tu in concurs!

Magazinul METRO organizeaza in perioada 6 octombrie 2013 - 6 decembrie 2013, concursul "Maratonul managerilor", ce aduce in fiecare saptamana premii tentante. Inscrie-te si tu in acest concurs si poti castiga un voucher de 500 de lei, cu ajutorul caruia poti face cumparaturi de la magazinul METRO, direct de pe site-ul online.

Cine poate participa:

Concursul METRO se desfasoara pe site-ul acasa.ro, astfel ca orice vizitator al paginii de concurs http://concurs.acasa.ro/metro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 ani, se poate inscrie in acest concurs.

Ce trebuie sa faci:

Daca vrei sa intri in posesia marelui premiu saptamanal pus in joc de METRO, trebuie sa accesezi mai intai pagina de concurs, sa descoperi 5 produse ale METRO din pagina si sa completezi un formular cu datele tale de contact.
Este foarte important sa introduci date reale de contact, pentru a putea fi apelat ulterior de catre organizatori in cazul in care esti ales castigator.

Regulamentul concursului:

Castigatorii celor patru vouchere puse la bataie pe perioada concursului vor fi alesi aleatoriu, cate unul in fiecare saptamana.

Castigatorul concursului va fi contact in cel mult patru zile calendaristice pe adresa de e-mail, in vederea revendicarii premiului. In cazul in care ascesta nu va raspunde solicitarii in termen de patru zile, va fi ales un alt castigator, in mod aleatoriu. Acestia trebuie sa fie posesori de legitimatie de client METRO.

Premiul va consta intr-un voucher in valoare de 500 de lei si nu poate fi inlocuit cu bani lichizi sau alte beneficii. Pentru ridicarea premiului, castigatorul va trebui sa prezinte un act de identitate.

METRO Cash & Carry International este unul dintre cei mai importanti retaileri de produse de larg consum pe piata din Romania, inca din anul 1996. Metro Cash & Carry este prima companie care a introdus pe piata locala sistemul de vanzare cash&carry, cea mai moderna forma de comert angro, cu plata la ridicarea marfii.