108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher de 300, 200 sau 100 lei + unul din cele 3 stick-uri USB de 4 GB!

   2013.09.25    1666

Concurs: Castiga un voucher de 300, 200 sau 100 lei + unul din cele 3 stick-uri USB de 4 GB!

Fiecare dintre noi foloseste zilnic cel putin un aparat care-i face treaba si viata mai usoara, mai placuta sau pur si simplu mai distractiva. De la gear de gaming la ceasuri desprinse din filmele sci-fi sau vreo plita fabuloasa cu inductie, ceva tot trebuie sa stea pe primul loc in topul preferintelor personale.

Ca sa exploram acest domeniu, va invitam la un concurs alaturi de prietenii de la evoMAG.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti care e gadget-ul vostru preferat si de ce.

Apoi noi va premiem cu 3 vouchere de 300, 200 si 100 de lei, dar si 3 stick-uri USB de 4GB de la Intel, toate oferite de evoMAG.ro.

Va asteptam raspunsurile pana duminica, 29 septembrie 2013. Apoi anuntam castigatorii. Cele mai interesante 3 raspunsuri isi vor adjudeca voucherele, iar stick-urile vor fi acordate prin tragere la sorti.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.