Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-12. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de 200 lei garantat sau un smartphone X1 Soul!

Castiga un voucher de 200 lei pentru X1 Soul sau chiar smartphone-ul!

Campania va fi lansata la data de 01 noiembrie   2013 si va dura pana la data de 12 noiembrie 2013.

Pentru castigarea telefonului X1 Soul,  desemnarea castigatorului se va face automat prin aplicatia de Facebook care gazduieste concursul, in data de 13 noiembrie 2013.

Mecanismul concursului:

Participarea la concurs nu este in nici un fel conditionata de cumpararea unui produs. Inscrierea la concurs se poate face numai prin intermediul paginii de Facebook a companiei, urmand toti pasii din aplicatia de concurs.

Participantii la campanie trebuie sa acceseze aplicatia dedicata si sa realizeze urmatorii pasi: sa dea “like” paginii Allview, sa posteze pe peretele lor faptul ca participa la Campania Allview, sa isi invite prietenii sa participe si sa completeze formularul de inscriere cu date corecte si reale. Realizand toti pasii, participantii beneficiaza de un voucher de 100 lei valabil pentru achizitionarea uneia dintre tabletele din gama Viva .

In data de 13 noiembrie 2013 toti participantii vor primi codul unic de reducere pe adresa de e-mail furnizata in formularul aplicatiei pe care il vor introduce in campul „CODURI PENTRU DISCOUNT” din shop-ul online Allview www.allview.ro/shop. Codurile sunt valabile in perioada 14 noiembrie - 25 noiembrie 2013.

In cazul castigarii telefonului X1 Soul extragerea va fi realizata automat prin intermediul aplicatiei de Facebook care gazduieste concursul. Castigatorul extras va fi validat de Organizator. Nu se admite mai mult de o inregistrare pentru acelasi concurent.

In cazul in care participantii nu primesc e-mail-ul cu codul unic, acestia trebuie sa verifice si folderul Spam sau sa sune la numarul de telefon  0268/336 663.

Participantii care introduc adrese invalide de email vor fi descalificati.  Pentru evitarea inscrierilor automate se accepta o singura inscriere de pe o adresa de IP.  Nu se admite mai mult de o inregistrare pentru acelasi user de Facebook.  Adresa de email si numele contului de Facebook reprezinta datele de identificare ale castigatorului.

Premiile:

In cadrul concursului toti participantii castiga cate un voucher in valoare de 200 de lei pe care il pot folosi la achizitionarea telefonului X1 Soul in perioada 14 noiembrie - 25 noiembrie 2013 daca urmeaza pasii urmatori: dau „like” paginii de facebook „Allview Mobile”, posteaza pe peretele lor, isi invita prietenii la concurs si completeaza formularul din aplicatie.

Un singur participant va castiga telefonul X1 iar astigatorul va fi desemnat la data 13 noiembrie 2013 prin tragere la sorti folosind aplicatia de Facebook care gazduieste concursul.