Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de 1350 lei, cumparaturi in valoare de 1500 lei sau o vacanta pentru doua persoane!

Concurs: Castiga un voucher de 1350 lei, cumparaturi in valoare de 1500 lei sau o vacanta pentru doua persoane!

LOCUL DE DESFASURARE: Concursul se va desfasura pe site-ul www.acasa.ro, in pagina speciala www.acasa.ro/felicitarideiarna.PERIOADA DE CONCURS: Concursul se desfasoara in perioada 13 decembrie 2012 ora 23.59 si 14 ianuarie 2013.DREPTUL DE PARTICIPARE: La Concurs, poate participa orice vizitator al sectiunii www.acasa.ro/felicitarideiarna, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania.MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI: Pentru a participa la concurs, un utilizator trebuie sa trimita o felicitare grupului sau de prieteni. Are de ales intre mai multe variante de felicitari specifice perioadei sarbatorilor, care pot fi accesate in pagina speciala dedicata concursului: www.acasa.ro/felicitarideiarna. Dupa alegerea felicitarilor, utilizatorul trebuie sa completeze formularul de trimitere in box-urile aferente. Cei care vor trimite cele mai multe felicitari personalizate vor fi desemnati la finalul concursului drept castigatori.CASTIGATORII CONCURSULUI (3 LA NUMAR) VOR FI PERSOANELE CARE VOR TRIMITE CELE MAI MULTE FELICITARI PERSONALIZATE CU SIGLA UNUIA DINTRE CEI 3 SPONSORI. ACESTIA VOR FI DESEMNATI IN DATA DE 14 IANUARIE 2013, ORA 17:00 DE CATRE ECHIPA SITE-ULUI WWW.ACASA.RO.IN CAZ DE EGALITATE, VA FI DESEMNATA CASTIGATOARE PERSOANA CARE S-A INSCRIS PRIMA IN CONCURS. PARTICIPANTII CARE VOR FOLOSI ADRESE INVALIDE VOR FI DESCALIFICATI DIN JOC SI NU VOR MAI PARTICIPA LA EXTRAGEREA CASTIGATORILOR.PREMIUL OFERIT: 
  • cumparaturi in valoare de 1.350 de lei pe www.catena.ro
  • cumparaturi in valoare de 1.500 de lei, la alegere, din magazinul online www.clickshop.ro
  • o vacanta pentru doua persoane (+ 1 sau 2 copii cu varsta 2-12 ani) Ultra All Inclusive la Hotelul Kaliakra Superior 4* din Albena (Bulgaria) in perioada 13.05 - 20.05.2013 - 7 nopti
Persoanele desemnate castigatoare vor fi anuntate de premiu prin telefon si prin e-mail. Reprezentantul www.acasa.ro va mai incerca maximum 4 zile sa sa intre in contact telefonic cu ecastigatorii. De asemenea, castigatorii trebuie sa raspunda in maximum 4 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a concursului. In cazul in care acestia nu pot fi contactati in termen de 4 zile calendaristice, pierd orice drept asupra premiului castigat.Castigatorii isi vor primi premiul conform prezentului regulament, imediat ce vor fi intocmite formalitatile necesare, dupa cum urmeaza:Primul pas: castigatorul va fi rugat sa trimita o copie dupa actul de identitate la adresa de e-mail concursuri@acasa.ro. Pasul doi: Beneficiarul isi va ridica premiul de la sediul firmei sponsorului, prin prezentarea actului de identitate si va semna Procesul Verbal in momentul ridicarii premiului. In caz ca beneficiarul are domiciliul in afara Bucurestiului, Procesul Verbal ii va fi trimis prin e-mail pentru a fi semnat. Castigatorul va trebui sa trimita o copie scanata a Procesului Verbal semnat la adresa de e-mail concursuri@acasa.ro . Dupa primirea Procesului Verbal, premiul va fi trimis la adresa castigatorului prin curier.Nu este posibila inlocuirea premiului oferit cu alte beneficii. PARTICIPA LA CONCURS!