Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de 1000 lei!

Concurs: Castiga un voucher de 1000 lei!

[like_to_read]

Campania Castiga cu newsletter-ul Flanco se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 08.07.2013 – 05.08.2013.

La campania „Castiga cu newsletter-ul Flanco” poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la newsletter-ul Organizatorului incepand cu  perioada 08 iulie 2013. Participarea la Campanie nu ese conditionata de achizitia vreunui produs.

MECANISMUL CAMPANIEI:

Pentru a participa la Campania „Castiga cu newsletter-ul Flanco”, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la newsletter, prin oricare dintre modalitatile de abonare existente, incepand cu 08 iulie 2013 si pana in ziua  de 04.08.2013 inclusiv.

Pentru a se abona la newsletter, participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente.

Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un id de abonare, care este numar natural unic; o adresa de e-mail poate primi cel mult un id de abonare;

Prin inregistrarea in Campanie, participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare.

PREMII:

Premiile Campaniei sunt:

  • 1 voucher electronic de cumparaturi in valoare de 1.000 (unamii) lei cu TVA inclus la fiecare extragere. Fiecare voucher electronic cadou poate fi utilizat exclusiv pentru cumparaturi pe site-ul www.flanco.ro sau magazin Flanco.

Voucherul electronic cadou este transmisibil. Voucherul electronic cadou nu poate fi cumulat cu un alt Voucherul electronic cadou pentru plata unei comenzi.

Pentru a beneficia de reducerea voucherului electronic cadou, castigatorii persoane fizice sau juridice, vor introduce codul unic de voucherul electronic cadou primit prin e-mail, in campul de observatii al unei comanzi online nou inregistrate sau va comunica seria voucherului reprezentantului de vanzari din orice magazin Flanco.

Fiecare voucher electronic cadou este valabil pentru cumparaturi pana la data de  31 decembrie 2013 inclusiv.

Un voucher electronic cadou poate fi folosit pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea voucherului electronic cadou, diferenta nu se reporteaza.

Un Participant poate castiga cel mult unul dintre premiile Campaniei.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]