Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de 100 Ron (cu transport gratuit)!

Concurs: Castiga un voucher de 100 Ron (cu transport gratuit)!

Pentru ca luna aceasta implinim 2 ani de la lansare, am pregatit multe surpize si promotii pentru clientii nostri :
  • La toate comenzile lansate in perioada 10 – 30 septembrie 2012, ce contin cel putin 2 produse diferite, Atria.ro va livra fiecarui client si un cadou surpriza!

  • Pe intreaga perioada a aniversarii (20 – 30 septembrie 2012) se acorda un numar dublu de puncte de fidelitate la fiecare comanda lansata.

    Tombola!!

    Toti clientii Atria.ro care lanseaza o comanda in perioada 10 – 30 septembrie 2012 vor participa automat la Tombola aniversara 2 ani de Atria, premiile constand in 3 vouchere de cate 100 RON (cu transport gratuit) care se vor acorda prin tragere la sorti in data de 8 octombrie 2012. Vor particila la extragere doar clientii care si-au preluat si achitat comenzile livrate.

PARTICPA LA CONCURS!

ATENTIE:

Pentru a beneficia de promotiile lunii trebuie sa ai cont pe  www.atria.ro si sa fii inregistrat in momentul lansarii comenzii, altfel nu iti putem acorda numarul dublu de puncte de fidelitate pe care ti le-am promis!Pe langa aceste suprize in acest moment se desfasoara  un concurs pe pagina noastra de facebook pentru 2 covorase copii. Va poftim sa intrati in concurs.