Concurs: Castiga un voucher de 1.000 de lei pentru creatiile lui Dorin Negrau!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.26 • 1555 vizualizări

Concurs: Castiga un voucher de 1.000 de lei pentru creatiile lui Dorin Negrau!

Concurs: Castiga un voucher de 1.000 de lei pentru creatiile lui Dorin Negrau!

Toamna vine cu noi surprize marca Dorin Negrau! Acasa.ro te invita sa castigi un super voucher in valoare de 1.000 de lei pe care sa il folosesti pentru achizitionarea unei creatii vestimentare ce poarta inconfundabila semnatura a creatorului de moda. In plus, atat pe site-ul sau dorinnegrau.com, cat si in magazinele din tara ai sansa sa-i admiri si sa-i cumperi colectiile de haine.

Daca si tu doresti sa porti una sau mai multe dintre tinutele creatorului de moda si vrei sa le castigi gratuit, tot ce trebuie sa faci este sa participi la concursul initiat de Acasa.ro si Dorin Negrau. Raspunde intr-un comentariu la acest articol la urmatoarea intrebare: "Ce reprezinta pentru tine creatiile vestimentare marca Dorin Negrau?". Echipa Acasa.ro va fi premia cel mai frumos si mai interesant raspuns!

Perioada de desfasurare a concursului este 24 septembrie - 24 octombrie 2013. Pe data de 25 octombrie vom anunta castigatorul atat pe Acasa.ro in pagina dedicata concursului, cat si pe adresa de e-mail furnizata in sectiuea de comentarii. Acesta va primi codul de voucher pentru a fi folosit pe site-ul We Love Couture doar pentru colectia Dorin Negrau. Pentru a castiga, adresa ta de email trebuie sa fie valida!

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: