Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-11. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher cadou in valoare de 1000 lei!

Premiul Campaniei:

Premiile Campaniei sunt reprezentate de:

  • Voucher cadou in valoare de 50 lei cate un voucher pentru fiecare participant;
  • Voucher cadou in valoare de 1000 lei atribuit unui participant la concurs la finalul perioadei concursului prin tragere la sorti.

Durata promotiei:

Promotia va fi lansata la data de 11 noiembrie 2013, si va dura pana la data de 11 decembrie 2013, desfasurandu-se cu conditia respectarii termenelor prevazute in prezentul Regulament Oficial.   

Drept de participare:

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani care isi au domiciliul pe teritoriul Romaniei. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii societatii organizatoare sau ai colaboratorilor, precum si membrii familiilor acestora (constand din copii, parinti, sot/sotie).

Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea premiului, organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.
Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

Pentru a se putea inscrie in Campanie, participantii trebuie sa trimita un sms care sa contina numele site-ului/adresa web a magazinului online www.women-world.ro . SMS –ul trebuie trimis la numarul de telefon 0741 166 957 – (tarif normal)
O persoana poate participa ori de cate ori doreste la aceasta promotie, singura conditie obligatorie este ca fiecare SMS– (tarif normal) cu care se inscrie in concurs trebuie sa fie diferit.
Organizatorul isi rezerva dreptul de elimina din Campanie persoanele care incearca sa se inscrie in concurs trimitand SMS– (tarif normal) de mai multe ori de pe acelasi numar de telefon. In cazul in care Organizatorul identifica asemenea tentative de fraudare a concursului isi rezerva dreptul de a le elimina din Campanie fara a fi obligat sa dea vreo explicatie.

Procedura promotiei:

Perioada desfasurarii promotiei este 11 noiembrie 2013 – 11 decembrie 2013.

Pentru a participa la acestă promotie, participantul trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

  • Sa indeplineasca conditiile specificate la articolul Drept de participare
  • Sa trimiti un SMS– (tarif normal) catre numarul de telefon 0741.166.957  in care sa scrii numele magazinului online de lenjerie intima www.women-world.ro prin scrierea in continutul mesajului a link-ului aferent (www.women-world.ro).  SMS trebuie sa contina: www.women-world.ro