98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher Comodo in valoare de 1000, 500 sau 250 lei!

 admin  2013.11.13  Vacante,Trageri la sorti  2280

La Campania Lunara poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la Newsletter-ul www.comodo.ro incepand cu data de 01.11.2013 si pana la data de 30.11.2013, ora 23:59.

Participarea la Campania Lunara nu este conditionata de achizitia vreunui produs. 

MECANISMUL CAMPANIEI LUNARE 

Pentru a participa la Campania Lunara, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul COMODO pe www.comodo.ro, prin oricare dintre modalitatile de abonare existente, incepand cu 01.11.2013 si pana la data de 30.11.2013, ora 23:59. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs. Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. Prin inregistrarea in Campanie, Participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare. 

PREMII 
Premiile Campaniei Lunare constau in vouchere cu o valoare totala de 2.750 Lei, ce vor fi utilizate exclusiv pentru cumparaturi pe site-ul www.comodo.ro, denumite in cele ce urmeaza „Vocherul”, astfel: 

  • 1 voucher COMODO in valoare de 1.000 (o mie) lei cu TVA inclus. 
  • 2 vouchere COMODO in valoare de 500 (cinci sute) lei cu TVA inclus. 
  • 3 vouchere COMODO in valoare de 250 (doua sute cincizeci) lei cu TVA inclus. 

Voucherul obtinut de Castigator este transmisibil. Voucherul nu poate fi cumulat cu un alt Voucher pentru plata unei comenzi. Pentru a beneficia de valoarea Voucherului, castigatorii persoane fizice sau juridice, vor introduce codul unic de Voucher primit prin e-mail, in comanda noua inregistrata. Fiecare Voucher este valabil pentru cumparaturi timp de 3 luni de la incheierea Campaniei Lunare, pana la data de 1 februarie 2014 inclusiv. 

 


PARTICIPA LA CONCURS

voucher comodo voucher de cumparaturi concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.