98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher AdWords n valoare de 250 ron!

   2012.01.22    1126

  Blog Event Blog Event împreună cu Marius de la mucroz.info îţi oferă un voucher AdWords în valoare de 250 ron pentru a-ţi promova afacerea ta pe internet. Condiţiile de participare sunt următoarele:
  • să ne daţi like pe Facebook la paginile Blog Event şi eMondenizatorul;
  • share (nu like) pe Facebook acestui articol, pe contul vostru, folosind butonul de mai jos;
  • un comentariu cu textul “Particip“.
Vă rog să comentaţi logându-vă cu contul vostru de FaceBook. Verificăm conturile câştigătorilor iar cei care nu au respectat regulamentul vor pierde premiul.Deasemenea vom şterge comentariile venite de pe acelaşi IP. Extragerea se va face prin intermediul site-ului random.org pe data de 10.02.2012 Voucher valabil până la 31.03.2012 PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.