Concurs: Castiga un voucher n valoare de 300 de lei!

Adăugat de concursoman în data de 2013.07.06 • 1451 vizualizări

Concurs: Castiga un voucher n valoare de 300 de lei!

Concurs: Castiga un voucher în valoare de 300 de lei!

Haven

[like_to_read]

„Diva Universal sărbătoreşte povestea ta” revine cu a treia ediţie!

Tema lunii iulie este: “Alegeri în dragoste”

Începând cu data de 3 iulie, vă invităm să ne scrieţi o poveste pe care vreţi să o împărtăşiţi. Vom premia cu bucurie trei autori!

Se zice că în dragoste şi-n război totul este permis şi că alegerile în dragoste sunt grele, complicate şi iraţionale.

Povestiți-ne cum v-ați ales perechea, despre acel moment în care ați decis că el/ea este alesul/aleasa sau despre tradiţionala masă cu socrii sau despre certurile de îndrăgostiţi. Căsătoriţi sau logodiţi, într-o simplă relaţie sau cu foşti/foste la activ, spuneți-ne poveștile voastre despre alegerile care v-au adus aici!

Trimiteți în perioada 3-17 iulie, o poveste care să conţină minimum 600 de caractere pe adresa [email protected] , iar noi o vom publica în data de 31 iulie pe www.divauniversal.ro/blog. Nu uitați să ne scrieți și datele voastre de contact (nume, prenume, adresă email și număr de telefon).

Pentru fiecare dintre cei trei câștigători premiul oferit este un voucher în valoare de 300 de lei, ce poate fi folosit pentru a comanda online bijuterii de la Mazza.

Aşadar, selectați o întâmplare despre alegeri în dragoste, aşterneţi povestea și trimiteți-o, pentru că Diva Universal sărbătoreşte povestea ta!

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: