77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher n valoare de 300 de lei!

   2013.07.06    1387

Concurs: Castiga un voucher în valoare de 300 de lei!

Haven

[like_to_read]

„Diva Universal sărbătoreşte povestea ta” revine cu a treia ediţie!

Tema lunii iulie este: “Alegeri în dragoste”

Începând cu data de 3 iulie, vă invităm să ne scrieţi o poveste pe care vreţi să o împărtăşiţi. Vom premia cu bucurie trei autori!

Se zice că în dragoste şi-n război totul este permis şi că alegerile în dragoste sunt grele, complicate şi iraţionale.

Povestiți-ne cum v-ați ales perechea, despre acel moment în care ați decis că el/ea este alesul/aleasa sau despre tradiţionala masă cu socrii sau despre certurile de îndrăgostiţi. Căsătoriţi sau logodiţi, într-o simplă relaţie sau cu foşti/foste la activ, spuneți-ne poveștile voastre despre alegerile care v-au adus aici!

Trimiteți în perioada 3-17 iulie, o poveste care să conţină minimum 600 de caractere pe adresa office@stuffmedia.ro , iar noi o vom publica în data de 31 iulie pe www.divauniversal.ro/blog. Nu uitați să ne scrieți și datele voastre de contact (nume, prenume, adresă email și număr de telefon).

Pentru fiecare dintre cei trei câștigători premiul oferit este un voucher în valoare de 300 de lei, ce poate fi folosit pentru a comanda online bijuterii de la Mazza.

Aşadar, selectați o întâmplare despre alegeri în dragoste, aşterneţi povestea și trimiteți-o, pentru că Diva Universal sărbătoreşte povestea ta!

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS