Diverse • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un urs de plus!

Adăugat de concursoman în data de 2014.01.10 • 4215 vizualizări

concurs Coca Cola

Concurs: Castiga un urs de plus!

Campania “Castiga un urs de plus!” se va desfăşura pe intreg teritoriul Romaniei, va fi lansata la data de 06 ianuarie 2014 si va dura pana la data de 16 februarie 2014

Produsele participante la Campanie sunt: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, in toate ambalajele achizitionate din magazinele participante. 

In cadrul Campaniei se vor oferi prin tragere la sorti urmatoarele premii: 

  • 1500 jucarii (ursi polari din plus, inaltime 50 cm, material plus cu caracteristici brodate, esarfa rosie cu logo Coca-Cola), fiecare premiu avand o valoare de 56,78 RON TVA inclusa. 

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Campanie, participantii trebuie sa cumpere cel putin un Produs Participant din oricare Magazin Participant. Dupa efectuarea platii la casa de marcat din Magazinul Paticipant, vor primi garantat de la vanzator 1 talon pentru participarea la tragerea la sorti („Talonul”), pe care trebuie sa-l completeze cu urmatoarele date: nume si prenume asa cum apar in actul de identitate, adresa de domiciliu valida, numar telefon valid, data si numarul bonului fiscal care dovedeste achizitia de Produse Participante, Magazinul Participant in care a efectuat cumparaturile si care a emis bonul fiscal si semnatura. Datele inscrise pe Talon trebuie sa fie corecte (sa corespunda realitatii), vizibile si lizibile. 

Apoi, Talonul astfel completat va fi capsat impreuna cu bonul fiscal si introdus in urna promotionala amplasata in fiecare Magazin Participant, dupa casele de marcat. Urna promotionala este sigilata şi are aplicată ştampila Magazinului Participant sau semnatura si numele clar scris al managerului de magazin. 

Vor fi considerate valide doar bonurile fiscale aferente cumpărăturilor efectuate în perioada 06 ianuarie 2014 (ora deschiderii Magazinelor Participante) - 16 februarie 2014 (ora inchiderii Magazinelor Participante).

Fiecare cumparator poate participa la Campanie doar o singura dată cu acelasi bon fiscal pe întreaga perioadă de desfăşurare a Campaniei, însă poate participa cu mai multe bonuri fiscale continand Produse Participante insa nu mai mult de 5 bonuri fiscale emise in aceeasi zi/Magazin Participant.


PARTICIPA LA CONCURS