107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un troller Samsonite, Colectia "Marile palate ale lumii" sau un ghid pentru imagini creative, "Fotografia de calatorie"!

   13.10.2013    1685

Concurs: Castiga un troller Samsonite, Colectia "Marile palate ale lumii" sau un ghid pentru imagini creative, "Fotografia de calatorie"!

A venit, a venit toamna … Și-odată cu ea, un nou concurs pe Călătorim.ro!

Cu siguranță v-ați plimbat prin multe locuri minunate, iar poveștile voastre merită să fie citite și de alți iubitori de călătorii. Așteptăm impresiile voastre de vacanță și, în schimb, punem la bătaie premii drăguțe:

  • Un troller Samsonite, perfect pentru orice călătorie! Samsonite este liderul calității când vine vorba despre soluții profesionale pentru bagajele voastre. Acum poți câștiga pe Călătorim.ro un geamantan Samsonite Oslo de 65cm, expandabil, dotat cu sistem de securizare.
  • Colecția ”Marile palate ale lumii” (3 DVD-uri). O călătorie impresionantă prin Taj Mahal, Palatul Dogilor, Escorial, Topkapî, Schonbrunn, Hampton Court și Palatul Regal din Bangkok.
  • Fotografia de calatorie: ghid pentru imagini creative. Un album plin cu sfaturi excelente pentru cei care adoră să facă fotografii de calitate în vacanțele lor.

Mai jos, regulamentul complet al concursului care se va desfășura în perioada 12 octombrie – 24 noiembrie 2013:

  • scrie pe călătorim.ro minimum două impresii din călătoriile tale. Un articol despre un oraș vizitat de tine, un review despre un hotel, o poveste dintr-o vacanță, un pont despre un loc frumos, un ghid de destinație, o galerie foto dintr-un loc care te-a impresionat etc.
  • urcă articolele și pozele direct pe site, folosindu-te de contul tău de user. Dacă operațiunea ți se pare complicată, poți trimite textele și pozele pe adresa calatorim.ro@gmail.com. Le vom pune noi pe site.
  • ATENTIENU SE ACCEPTĂ în concurs articole, reviewuri, impresii de călătorie sau fotografii copiate de pe internet. De asemenea, nu vor fi acceptate articole/impresii care au fost deja postate de tine pe alte site-uri de călătorii sau pe blogul personal. Așadar, în concurs vor fi acceptate DOAR TEXTE SI FOTOGRAFII PROPRII ȘI ORIGINALE.
  • în alegerea câștigătorilor se va ține cont de mai multe elemente, principalele vizate fiind utilitatea și acuratețea informațiilor, cursivitatea textului și numărul de articole înscrise în concurs (cu cât mai multe, cu atât mai bine).
  • regulamentul poate suferi modificări pe parcurs.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail