77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
20
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un tricou, inscriptionat cu autograful jucatorului Novak Martinovic!

   2012.01.31    1234

SuntStelist.ro si  Novak Martinovic, fundașul echipei noastre, vă invită începând de astăzi la concurs. Continuăm astfel seria concursurilor cu care v-am obișnuit până acum și vă oferim, cu sprijinul lui Novak, tricoul acestuia de joc, inscripționat cu autograful jucatorului sârb.
  • Pasul 1: Apasa butonul Like (imi place) avand contul tau de Facebook deschis.
  • Pasul 2: Apasa butonul Share pe Facebook si posteaza articolul pe contul tau de facebook ( articolul trebuie sa ramana postat cu data inscrierii in concurs ), stergerea articolului de pe contul dumneavoastra va duce la eliminarea din concurs.
  • Pasul 3 :Subscrie, introdu numele si adresa de email in formularul de mai jos, selecteaza concurs, apasa Aboneaza-te la newsletter, confirma accesand adresa ta de mail si ai intrat in concurs.
Pentru a intra in concurs este necesara parcurgerea cu atentie a celor 3 pasi de mai sus. Concursul se va desfasura in perioada 24 ianuarie-16 februarie, iar castigatorul se va desemna prin tragere la sorti filmata, premiul fiind tricoul lui Novak Martinovic cu autograf. PARTICIPA LA CONCURS! [youtube id="vxe6wp1rPtw" width="600" height="350"]  

PARTICIPA LA CONCURS