Concurs: Castiga un training personalizat cu unul dintre cei mai buni barmani din Romania, plus un kit de barman!

Adăugat de concursoman în data de 2013.08.07 • 2025 vizualizări

Concurs: Castiga un training personalizat cu unul dintre cei mai buni barmani din Romania, plus un kit de barman!

Concurs: Castiga un training personalizat cu unul dintre cei mai buni barmani din Romania, plus un kit de barman!

[like_to_read]

Intra in aplicatie, personalizeaza-ti barul asa cum ti-ai dori sa arate si decoreaza-l cu toate produsele din Family Of Brands de la Jack Daniel‘s. Cand ai toate elementele asezate la locul lor, poti sa incepi sa prepari Lynchburg Lemonade si sa iti inviti prietenii sa deguste. Cu cat esti mai generos cu prietenii tai cu atat vei fi mai aproape de un super training personalizat cu unul dintre cei mai buni barmani din Romania + un kit unic de cocktailuri

Campania se desfasoara online, pe pagina de Facebook accesibila la adresa https://www.facebook.com/JackDanielsRomania in intervalul 29 iulie - 18 august 2013.

MECANISMUL CAMPANIEI:

In perioada 29 iulie - 18 august 2013, fanii paginii de Facebook Jack Daniel's Tennessee Whiskey România, sau cei care devin fani, vor putea sa acceseze aplicatia "Lynchburg Lemonade".

Odata intrat in aplicatie, utilizatorul are posibilitatea de a prepara maxim 7 cocktailuri Lynchburg Lemonade per sesiune de cocktailuri. O sesiune contine 7 pahare si nu este limitata de timp, ci doar de numarul paharelor. Cand cele 7 pahare au fost consumate de prieteni, se considera o sesiune finalizata.

Pentru a acumula puncte, utilizatorul trebuie sa isi invite maxim 7 prieteni in aplicatie.

Odata ce prietenii au primit in contul lor de Facebook notificarea si au ales sa dea accept invitatiei, intrand in aplicatie, utilizatorul ce le-a lansat invitatia va castiga 1 punct per prieten intrat in aplicatie.

Pentru fiecare bautura consumata virtual de catre un prieten, utilizatorul are dreptul de a mai prepara una.

Utilizatorul cu cele mai multe bauturi preparate va castiga marele premiu.

Utilizatorii care vor intra in tragerea la sorti saptamanala sunt obligati sa acumuleze un minim de 21 puncte, echivalentul a 3 sesiuni.

Pentru a putea intra in tragerea la sorti pentru marele premiu, utilizatorii trebuie sa acumuleze pana la finalul campaniei minim 49 de puncte.

Inscrierile înainte sau după perioada menţionată în Regulament nu se iau în considerare.

PREMIILE:

Premiile campaniei sunt:

  • - marele premiu: Kit de cocktailuri + training personalizat cu unul dintre cei mai buni barmani din Romania.
  • - premii saptamanale - 12 kituri de barman, cate 4 kituri de barman/saptamana, formate din accesorii pentru prepararea cocktailurilor

Marele premiu va fi acordat utilizatorului care a inregistrat cel mai mare punctaj. In cazul in care sunt mai multi participanti care au acelasi punctaj, se va face o tragere la sorti dintre acestia.

Cele 12 kituri de barman vor fi acordate in felul urmator: cate 4 kituri pe saptamana acordate prin tragere la sorti in felul urmator:

  • 4 kituri de barman in saptamana 29 iulie- 04 august
  • 4 kituri de barman in saptamana 05 august- 11 august
  • 4 kituri de barman in saptamana 12 august- 18 august

Premiile vor fi acordate castigatorilor valizi in cel mult 12 zile calendaristice de la data validarii premiului, prin intermediul serviciilor de curierat.

Castigatorii premiilor formate din cele 12 kituri de barman vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul unui algoritm computerizat, in urmatoarele date:

  • 05 august, - La aceasta tragere la sorti vor participa toti cei care au respectat si indeplinit conditiile prezentului regulament si au acumulat minim 21 puncte in perioada 29 iulie- 04 august
  • 12 august, - La aceasta tragere la sorti vor participa toti cei care au respectat si indeplinit conditiile prezentului regulament si au acumulat minim 21 puncte in perioada 29 iulie - 11 august
  • 19 august - La aceasta tragere la sorti vor participa toti cei care au respectat si indeplinit conditiile prezentului regulament si au acumulat minim 21 puncte in perioada 29 iulie- 18 august

Desemnarea si validarea marelui castigator se va face in data de 19 august 2013. La aceasta tragere la sorti vor participa toti cei care au respectat si indelinit conditiile prezentului regulament si au acumulat minim 49 de puncte in perioada 29 iulie- 18 august.

Tragerile la sorti vor avea loc in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai Organizatorului si va fi atestata legal de catre un avocat prezent la locul extragerii. In cadrul extragerilor se vor desemna castigatorii premiilor campaniei din cadrul tuturor participantilor care au indeplinit conditiile de participare la extragere, pana la data incheierii Campaniei. Dupa extragerea castigatorilor se va extrage si cate 1 rezerva pentru fiecare premiu acordat, pentru cazul in care castigatorul nu poate beneficia de premiu din motive independente de Organizator. Condiţiile de validare a rezervelor sunt aceleaşi ca şi în cazul câştigătorului. Un participant poate castiga un singur premiu pe intreaga durata a Campaniei Promotionale.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: