Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un test-drive de o zi cu un Mercedes-Benz GLK si o zi de acces in cadrul complexului Aventura Park din Brasov!

Concurs: Castiga un test-drive de o zi cu un Mercedes-Benz GLK si o zi de acces in cadrul complexului Aventura Park din Brasov!

GLK te provoaca la o calatorie nonconformista  cu Catalin Stefanescu, realizatorul emisiunii "Garantat 100%", de pe TVR1!

Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada 28 august 2013 – 11 septembrie 2013.

Pentru a participa la Campania Promotionala, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 • sa aiba varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei;
 • sa detina permis de conducere categoria B, valabil la data inscrierii in Campanie;
 • sa intre pe pagina de Facebook Mercedez-Benz Romania disponibila la adresa www.facebook.com/ MercedesBenzRomania, in tab-ul “Aventura GLK”;
 • sa urmeze toti pasii indicati de aplicatie;
 • sa respecte prevederile prezentului Regulament pentru participarea la Campania Promotionala.

Mecanismul concursului:

Campania se desfasoara numai online, pe pagina de Facebook Mercedez-Benz Romania disponibila la adresa www.facebook.com/MercedesBenzRomania;

Pentru a participa la prezenta Campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

 • a) Participantul intra pe pagina www.facebook.com/MercedesBenzRomania;
 • b) Acceseaza tab-ul afisat “Aventura GLK”;
 • c) Alege una dintre cele 5 locatii propuse pentru realizarea test-drive-ului GLK, in cadrul aplicatiei “Aventura GLK”;
 • d) Completeaza campurile cu date personale si bifeaza campurile obligatorii;
 • e) Finalizeaza inscrierea prin apasarea butonului “Finalizeaza”.

Un Participant (reprezentat de acelasi nume, prenume, email) se va putea inregistra doar o singura data in concurs. Participantii nu trebuie sa cumpere sau sa fie utilizatori ai produselor Mercedes-Benz pentru a participa la Campanie.

Premiile:

In cadrul prezentei Campanii se va acorda unicului castigator, urmatorul premiu:

 • un test-drive de o zi cu un Mercedes-Benz GLK, condus de Dl. Catalin Stefanescu – Brand Ambasador al marcii Mecedes-Benz, realizat in calitate de insotitor. Test-drive-ul se va desfasura in locatia care primeste cele mai multe voturi in cadrul aplicatiei “Aventura GLK”. Ziua de desfasurare a test-driveului va fi stabilita de comun acord intre Organizator, Dl . Catalin Stefanescu si castigatorul respectiv. In plus, castigatorul va mai primi ca premiu o zi de acces in cadrul complexului Aventura Park din Brasov, pentru doua persoane. Premiul contine access in parc si transport tip tren sau autovehicul, pentru ambele persoane de la locatia sa de domiciliu la Brasov – Aventura Park. In acest sens castigatorul va prezenta Agentiei documentele doveditoare costurilor de transport.

Tragerea la sorti va avea loc pana in data de 18 septembrie 2013, in prezenta unei comisii de jurizare formate din 3 (trei) reprezentanti ai Organizatorului care va selecta castigatorul in baza criteriilor mentionate la art. 6.2 de mai jos. Pe langa castigatorul premiului, comisia va mai extrage si 5 rezerve.

PARTICIPA LA CONCURS!