108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un test drive de o saptamana cu noul Mitsubishi Space Star cu plinul facut!

 admin  2013.11.01  Diverse,Trageri la sorti  2474

Mai multe avantaje, mai multe motive de zâmbi. Noul Space Star.

Motorizările eficiente și economice, manevrabilitatea ridicată, caracterul practic și aerodinamica avansată, sunt doar câteva dintre caracteristicile modelului Mitsubishi Space Star, care cu siguranță vă vor face să zâmbiți.

Recent lansat în România, noul Space Star, aparținând segmentului B, dispune de specificații impresionante: 371 cm lungime, greutate de la 845 kg, coeficient aerodinamic Cd de 0.27, consum de la 4.0 l / 100 km, emisii de la 92 g/km, capacitate de depozitare de 235 l (configurație de 5 scaune), toate acestea traducându-se în soluții eficiente și poziționând modelul ca lider de eficiență în segmentul său.

Space Star oferă o experiență de condus plină de satisfacții datorită ușurinței în utilizare, a confortului și manevrabilității. În ceea ce privește siguranța pasivă, echiparea standard este dotată cu sistemul RISE* (Reinforced Impact Safety Evolution), 6 airbag-uri (lateral și tip cotină), centurile din față cu dublă pretensionare, iar pentru siguranța activă: ABS, asistență la frânare, asistență la urcarea în pantă (CVT) și sistemul de avertizare pentru oprirea de urgență.

Regulamentul concursului:

 1. Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe www.eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Participa la concurs utilizatorii care raspund postarii din pagina concursului.
 2. Concursul se desfasoara in perioada 1 noiembrie – 2 decembrie 2013. Premiul oferit in cadrul concursului consta intr-un test drive de o saptamana cu noul Mitsubishi Space Star, cu plinul facut!
 3. Extragerea este efectuata automat cu ajutorul calculatorului, in data de 2 decembrie 2013.
 4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, copie dupa cartea de identitate, numarul de telefon si adresa completa, la adresaconcurs@eva.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site.
 5. Emailul trebuie trimis de pe adresa de email folosita in crearea contului pe site-ul www.eva.ro.
 6. Realizarea de conturi multiple se considera frauda si atrage dupa sine eliminarea din concurs.
 7. Orice tentativa considerata frauduloasa de catre administratorii site-ului atrage dupa sine anularea oricarui premiu castigat.
 8. iMedia nu isi asuma obligatia pentru continutul uploadat (imagine sau text) de useri in cadrul concursului
 9. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.
 10. Condiţiile de validare: câstigatorul sa fie cetaţean român si sa aiba 18 ani impliniţi si permis de conducere categoria B.
 11. Nu se acorda contravaloarea premiului in bani.
 12. Castigatoarea trebuie sa intre in posesia premiului in termen de maxim 3 luni, de la data revendicarii premiului, respectiv pana la sfarsitul lunii februarie 2014. Castigatoarea va primi o masina cu transmisie (manuala/automata) in functie de comentariul postat in pagina de concurs.

Pentru a putea participa la concurs, te rugam sa raspunzi la intrebarea de mai jos si in acelasi timp sa ne spui si ce tip de masina preferi sa conduci!

Care este consumul unui Mitsubishi Space Star cu motor de 1.0L benzina, in regim mixt? Ce preferi sa conduci? O masina automata sau una cu transmisie manuala?


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri castiga un test drive Mitsubishi Space Star concursuri online castigaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.