98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un televizor Smart 3D LED Samsung sau un voucher pentru cumparaturi la Carrefour in valoare de 1500 lei!

 admin  2013.12.16  Electronice,Vouchere,Trageri la sorti  2687

Concursul “Sarbatori cu bucurii, din 3 globuri argintii” se va desfasura in perioada 11 decembrie 2013 - 7 ianuarie 2014, numai prin intermediul site-ului de anunturi www.tocmai.ro. Data si ora limita pentru inscriere este 7 ianuarie, ora 23:59.

Extragerea va avea loc miercuri, in data de 8 ianuarie 2014.

Desfasurarea concursului:

In perioada 11 decembrie 2013 - 7 ianuarie 2014, daca doresti sa participi la concursul “Sarbatori cu bucurii, din 3 globuri argintii” trebuie sa rasfoiesti virtual anunturile de pe tocmai.ro, intr-o ordine aleatorie, aleasa de tine.

Scopul este sa gasesti, in paginile anunturilor, 3 brazi de Craciun impodobiti cu globuri argintii. Unele anunturi vor contine un bradut incomplet decorat, caruia ii lipsesc globurile, in timp ce altele vor contine braduti atent impodobiti cu globuri argintii. Daca ai gasit un brad fara globuri, trebuie sa continui cautarea.

Daca ai descoperit insa un brad complet impodobit, va trebui sa ghicesti, prin click pe globurile ce atarna pe ramurile copacului vesnic verde, globul norocos ce ascunde o intrebare legata de Sarbatorile de Iarna, cu raspuns unic.

In momentul in care dai click pe un glob norocos, acesta se va sparge, pentru a scoate la iveala intrebarea ascunsa. Scrie raspunsul corect in fereastra care se deschide si continua sa cauti urmatorii 2 braduti cu globuri argintii. Tine minte ca fiecare brad cu globuri va contine un singur glob norocos!

Daca ai raspuns corect la toate cele 3 intrebari, esti foarte aproape de a fi inscris in tragerea la sorti. Completeaza formularul de inscriere cu numele tau complet, numarul de telefon si adresa de email si apasa pe “Trimite”. Acceseaza apoi adresa ta de email, deschide emailul cu titlul “Confirma inscrierea in concurs” si apasa butonul “Confirma inscrierea acum”.

Lista participantilor inscrisi va fi actualizata in fiecare ora, in pagina prezentului regulament.

Un utilizator poate castiga un singur premiu in cadrul acestui concurs. Daca numele si prenumele completate in formularul de inscriere nu corespund cu datele din actul de identitate al persoanei desemnate castigatoare, premiul nu se acorda.

Premiile oferite:

  • Premiul cel mare - Televizor Smart 3D LED Samsung 40F6400, 101 cm, Full HD
  • Locul I - vouchere pentru cumparaturi la Carrefour in valoare de 1500 lei
  • Locul II - vouchere pentru cumparaturi la Carrefour in valoare de 1300 lei
  • Locul III - vouchere pentru cumparaturi la Carrefour in valoare de 1000 lei

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri concursuri online concurs tocmai castiga voucherNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.