Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un televizor Samsung Smart TV LED 3D, un voucher cadou Flanco, sau alte premii!

Concurs: Castiga un televizor Samsung Smart TV LED 3D, un voucher cadou Flanco, sau alte premii!

[like_to_read]

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Campania „MAREA FIZZYUNE!” se desfasoara in perioada 21.05.2013, ora 12:00 – 13.08.2013, ora 11:59.

Participarea la Campanie se realizeaza numai prin intermediul paginii de Facebook  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy, dupa cum urmeaza:
 • a. dupa ce se inregistreaza/logheaza in contul personal de facebook, participantul acceseaza aplicatia denumita generic „MAREA FIZZYUNE!” prin intermediul paginii  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy. Fiecare participant trebuie sa fie fan al paginii Fizzy.
 • b. Pe durata campaniei, in cadrul aplicatiei, vor exista, la fiecare 2 saptamani, cate 2 promotii, in total 12 concursuri. Utilizatorii vor putea participa la ambele promotii, dar nu in aceeasi zi.
 • c. Pentru fiecare 2 saptamani de promotie Organizatorul poate alege oricare doua din cele 12 concursuri.

Concursurile ce pot fi accesate sunt urmatoarele:

 • CONCURSUL NR. 1 - „Fii pe faza! Spune-ne, de cate ori intra Marul in Bula si Bula in Mar in spotul Tymbark Fizzy?”

- MECANISM: participantul se va loga/ inregistra pe Facebook, va accesa pagina  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy si va trebui sa introduca intr-o aplicatie cu 1 casuta,  numarul ciocnirilor intre bula si mar din cadrul spotului „Fizzy”. Orice utilizator va putea participa la acest concurs decat o singura data pe zi, in cazul in care acesta nu doreste participarea si la celalalt concurs al perioadei respective. Postarile nu vor fi facute publice.

- PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR: 1 x Televizor LED Samsung, 54 cm, FullHD, 22D5003

- PROCEDURA DE ATRIBUIRE A PREMIILOR:  premiul mare al concursului: prin tragere la sorti;

 • CONCURSUL NR. 2 - „Canta melodia spotului Fizzy in verisunea ta avand elementele: „bula”, „mar”, „incercari”, „Fizzyune”, „Fizzy” si trimite audio/video rezultatul!”

- MECANISM: participantul se va loga/ inregistra pe Facebook, va accesa pagina  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy siva trebui sa introduca intr-o aplicatie o inregistrare audio/video personala in care va canta melodia spotului Fizzy, dar folosind cuvintele „bula”, „mar”, „incercari”, „Fizzyune”, „Fizzy”. In cazul inregistrarilor  video, conditia obligatorie de participare este sa se vada si sticla de Fizzy (orice sortiment / gramaj).Orice utilizator  va putea participa la acest concurs decat o singura data pe zi, in cazul in care acesta nu doreste participarea si la celalalt concurs al perioadei respective. Inregistrarile postate vor fi publice si pot fi vizualizate de orice persoana.

- PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR: Castigatorul va figura intr-un videoclip viitor al lui Matteo

- PROCEDURA DE ATRIBUIRE A PREMIILOR: premiul mare al concursului: prin votul juriului Tymbark si al artistului Matteo.

 • CONCURSUL NR. 3 - „Scrie un alt happy end pentru povestea Marului si a Bulei din spotul Fizzy! Cea mai patimasa poveste va fi premiata!”

- MECANISM: participantul se va loga/ inregistra pe Facebook, va accesa pagina  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy siva trebui sa introduca intr-o aplicatie o poveste de minim 3 randuri, al carei final sa fie diferit de cel prezentat in spotul Fizzy. Orice utilizator va putea participa la acest concurs decat o singura data pe zi, in cazul in care acesta nu doreste participarea si la celalalt concurs al perioadei respective. Postarile vor fi facute publice.

- PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR: 31 bax x Stoc de Fizzy 0,5l (orice sortiment) asigurat pentru 1 an

- PROCEDURA DE ATRIBUIRE A PREMIILOR:  premiul mare al concursului: prin votul juriului Tymbark si al artistului Matteo.

 • CONCURSUL NR. 4 - „Marul sau bula?! Cine a fost primul?! Povesteste-ne despre convingerea ta!”

- MECANISM: participantul se va loga/ inregistra pe Facebook, va accesa pagina  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy si va trebui sa introduca intr-o aplicatie o poveste de minim 3 randuri, in care sa isi exprime parerea despre tema concursului. Orice utilizator va putea participa la acest concurs decat o singura data pe zi, in cazul in care acesta nu doreste participarea si la celalalt concurs al perioadei respective. Postarile vor fi facute publice.

- PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR: 31 bax x Stoc de Fizzy 0,5l (orice sortiment) asigurat pentru 1 an

- PROCEDURA DE ATRIBUIRE A PREMIILOR: premiul mare al concursului: prin votul juriului Tymbark si al artistului Matteo.

 • CONCURSUL NR. 5 - „Numara bulele de pe sticla de Fizzy 2l!”

- MECANISM: participantul se va loga/ inregistra pe Facebook, va accesa pagina  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy siva trebui sa introduca intr-o aplicatie numarul de bule de pe sticla de Fizzy 2l. Orice utilizator va putea participa la acest concurs decat o singura data pe zi, in cazul in care acesta nu doreste participarea si la celalalt concurs al perioadei respective. Postarile nu vor fi facute publice.

- PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR: 1 x Voucher cadou FLANCO

- PROCEDURA DE ATRIBUIRE A PREMIILOR: premiul mare al concursului: Va fi desemnat castigator, participantul care  a introdus numarul de bule cel mai aproape de raspunsul corect. In cazul in care sunt mai multe raspunsuri valabile, se va extrage un singur castigator dintre cei care au raspuns cu o marja de +/-5% fata de raspunsul corect.

 • CONCURSUL NR. 6 - „Cronometreaza cat de repede poti bea un pahar de Fizzy (250ml) si noi te premiem!”

- MECANISM: participantul se va loga/ inregistra pe Facebook, va accesa pagina  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy siva trebui sa incarce intr-o aplicatie un filmulet facut in momentul in care bea un pahar de Fizzy. In cazul inregistrarilor  video, conditia obligatorie de participare este sa se vada si sticla de Fizzy (orice sortiment / gramaj). Orice utilizator va putea participa la acest concurs decat o singura data pe zi, in cazul in care acesta nu doreste participarea si la celalalt concurs al perioadei respective. Inregistrarile postate vor fi publice si pot fi vizualizate de orice persoana.

- PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR: 1 x Voucher cadou FLANCO

- PROCEDURA DE ATRIBUIRE A PREMIILOR: premiul mare al concursului:  Va fi desemnat castigator, participantul care  are cel mai scurt timp. In caz de egalitate, se va face extragere din toti cei care au timpul cel mai scurt.

 • CONCURSUL NR. 7 - „Ti-a fost vreodata rusine ca ai ragait dupa ce ai consumat o bautura carbonatata? Cu Fizzy nu trebuie sa iti fie! Inregistreaza-te fredonand un fragment din melodia spotului in acest fel si poti castiga numeroase premii!”

- MECANISM: participantul se va loga/ inregistra pe Facebook, va accesa pagina  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy siva trebui sa incarce intr-o aplicatie o inregistrare personala audio/video, in conformitate cu tema concursului. In cazul inregistrarilor  video, conditia obligatorie de participare este sa se vada si sticla de Fizzy (orice sortiment / gramaj). Orice utilizator va putea participa la acest concurs decat o singura data pe zi, in cazul in care acesta nu doreste participarea si la celalalt concurs al perioadei respective. Inregistrarile postate vor fi publice si pot fi vizualizate de orice persoana.

- PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR: 1 x Sistem karaoke (Boxe Genius SW-HF5.1 6000 Wood si DP Specials - Karaoke Studio Pro)

- PROCEDURA DE ATRIBUIRE A PREMIILOR: premiul mare al concursului: prin votul juriului Tymbark si al artistului Matteo.

 • CONCURSUL NR. 8 - „Vizioneaza cu atentie spotul Fizzy si transmite-ne la ce secunda apare << sunetul distinctiv Matteo>>”

- MECANISM: participantul se va loga/ inregistra pe Facebook, va accesa pagina  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy siva trebui sa introduca intr-o aplicatie secunda in care apare „sunetul distinctiv Matteo”. Orice utilizator va putea participa la acest concurs decat o singura data pe zi, in cazul in care acesta nu doreste participarea si la celalalt concurs al perioadei respective. Postarile nu vor fi facute publice.

- PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR: 1 x Un pranz cu Matteo si prietenii acestuia + cadou cu semnatura lui Matteo. Participantul poate fi insotit doar de o singura persoana. Cheltuielile vor fi suportate de Organizator, inclusiv transportul dus-intors al participantului + insotitor la si de la locul de intalnire.

- PROCEDURA DE ATRIBUIRE A PREMIILOR: premiul mare al concursului: Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, dintre toti participantii care au raspuns corect.

 • CONCURSUL NR. 9 - „Pozeaza-te cu sticla de Fizzy si/sau cu fructele din Fizzy (mere, portocale, piersici, lamai) in diverse ipostaze trasnite si invita-ti prietenii sa te voteze!”

- MECANISM: participantul se va loga/ inregistra pe Facebook, va accesa pagina  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy siva trebui sa introduca intr-o aplicatie o poza a acestuia in diverse ipostaze amuzante cu sticla de Fizzy si/sau fructele din tema concursului. Particpantul poate introduce o singura poza pe zi, in fiecare zi a concursului, in cazul in care acesta nu doreste participarea si la celalalt concurs al perioadei respective. Inregistrarile postate vor fi publice si pot fi vizualizate de orice persoana.

- PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR: 1 x Aparat foto digital Nikon COOLPIX L810, 16.1MP, Black, card 8GB, geanta

- PROCEDURA DE ATRIBUIRE A PREMIILOR: premiul mare al concursului: Castigatorul va fi cel care aduna cele mai multe voturi.

 • CONCURSUL NR. 10 - „Scrie-ne povestea Fizzy, in versiunea ta, folosind elementele „bula”, „mar”, „incercari”, „fizzyune”, „Fizzy”!”

- MECANISM: participantul se va loga/ inregistra pe Facebook, va accesa pagina  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy siva trebui sa introduca intr-o aplicatie o poveste cu tema concursului, de mimim 3 randuri. Particpantul poate introduce o singura poveste pe zi, in fiecare zi a concursului, in cazul in care acesta nu doreste participarea si la celalalt concurs al perioadei respective. Postarile vor fi facute publice.

- PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR: 1 x Consola Sony PlayStation 3, 12GB + Joc Sports Champions 2 + 2 x Move Motion Controller + 1 x Webcam

- PROCEDURA DE ATRIBUIRE A PREMIILOR:  premiul mare al concursului: prin votul juriului Tymbark si al artistului Matteo.

 • CONCURSUL NR. 11 - „Rezolva puzzle-ul (poza Matteo + Fizzy)!”

- MECANISM: participantul se va loga/ inregistra pe Facebook, va accesa pagina  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy siva trebui sa rezolve un puzzle cu imaginea lui Matteo si Fizzy, in cel mai scurt timp. Participantul poate rezolva un singur puzzle pe zi, in fiecare zi a concursului, in cazul in care acesta nu doreste participarea si la celalalt concurs al perioadei respective. Postarile nu vor fi facute publice.

- PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR: 1 x Voucher cadou FLANCO

- PROCEDURA DE ATRIBUIRE A PREMIILOR: premiul mare al concursului: Castigator va fi cel care obtine cel mai scurt timp, din intreaga perioada a concursului.

 • CONCURSUL NR. 12 - „Scrie-ne in scris cea mai trasnita farsa pe care ai facut-o prietenilor tai si pune-i stampila Fizzy!”

- MECANISM: participantul se va loga/ inregistra pe Facebook, va accesa pagina  https://www.facebook.com/tymbarkfizzy siva trebui sa introduca intr-o aplicatie o poveste de minim 3 randuri, despre cea mai trasnita farsa pe care acesta a facut-o prietenilor sai. Participantul poate introduce o singura poveste pe zi, in fiecare zi a concursului, in cazul in care acesta nu doreste participarea si la celalalt concurs al perioadei respective. Postarile vor fi facute publice.

- PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR: 1 x Voucher cadou FLANCO

- PROCEDURA DE ATRIBUIRE A PREMIILOR: premiul mare al concursului: prin votul juriului Tymbark si al artistului Matteo.

Pentru fiecare perioada de concurs se acorda cate un premiu zilnic, constand in 1 bax de Fizzy 0,5l sau 1 tricou inscriptionat Fizzy unui singur castigator, extras aleator din toti participantii la campania respectiva, indiferent de concursul ales.

La sfarsitul perioadei promotiei, Organizatorul acorda, prin tragere la sorti, un premiu principal constand intr-un televizor SAMSUNG Smart TV LED 3D, 139cm, Full HD, 55ES6100, . La aceasta tragere la sorti se vor lua in considerare toti participantii la toate concursurile aferente perioadei de promotie.

Voucherul cadou poate fi folosit in oricare dintre magazinele Flanco, de pe teritoriul Romaniei.

 PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR:Pentru participantii la campania „MAREA FIZZYUNE!”, Organizatorul va acorda urmatoarele premii:
VALOAREA PREMIILOR Pret lei cu TVA
PREMII ZILNICE  
42 baxuri Fizzy

924

42 tricouri Fizzy

1.050

Premii la cate 2 saptamani
Televizor LED Samsung, 54 cm, FullHD, 22D5003

900

62 baxuri Fizzy

1.364

4 vouchere cadou de cate 1000RON

4.000

Sistem karaoke (Boxe Genius SW-HF5.1 6000 Wood si DP Specials - Karaoke Studio Pro)

945

Aparat foto digital Nikon COOLPIX L810, 16.1MP, Black, card 8GB, geanta

1.100

Consola Sony PlayStation 3, 12GB + Joc Sports Champions 2 + 2 x Move Motion Controller + 1 x Webcam

1.250

Pranz cu Matteo+cadou cu semnatura lui

1.000

Marele premiu
Smart TV LED 3D Samsung, 139 cm, Full HD, 55ES6100

6.000

TOTAL (RON) - include TVA

18.533

Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului; premiile respective vor ramane la dispozitia Organizatorului.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]