Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un televizor LG Cinema 3D Smart sau o imprimanta portabila LG Pocket Photo!

Concurs: Castiga un televizor LG Cinema 3D Smart sau o imprimanta portabila LG Pocket Photo!

lgim

Vino cu noi într-un tur al Bucureștiului așa cum nu ai mai făcut până acum, în care vei cunoaște o parte din latura artistică a orașului. Vei vedea scene celebre, statui, case și alte locuri frecventate de artiști, iar tu va trebui să recunoști zilnic locul pe care ți-l arătăm. Cunoști deja astfel de locuri? Propune-ne tu unul nou!

Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 06 septembrie 2013 ora 0:00 – 4 octombrie 2013 ora 24:00

Cum castigi:

Ai obţinut cel mai mare punctaj din aplicația Bucureștiul Artistic pe săptămâna în curs? Dacă da, felicitări, ai câstigat o imprimantă portabilă LG Pocket Photo.

Câștigă puncte adiționale: Primești 10 puncte dacă răspunzi corect la întrebarea zilei (ai o şansă pe zi), dacă inviți un prieten care intră în aplicație şi participă la concurs (până la maxim 100 de puncte), sau dacă dai share unui mesaj despre LG Smart TV sau despre aplicaţie ( o singură dată).

Dacă adaugi o imagine cu un loc din Bucureștiul Artistic și este validată, vei primi 20 de puncte.

Dacă până la finalul concursului acumulezi un punctaj de minim 10 puncte, ești înscris automat în tragerea la sorți pentru marele premiu, un televizor LG Cinema 3D Smart de 55 inci.

Premiile:

Recunoaște locul zilei și ai șansa să câștigi o imprimantă portabilă LG Pocket Photo pe săptămână, sau poți intra în tragerea la sorți de la finalul concursului pentru a câștiga marele premiu: un televizor LG Cinema 3D Smart!

  •  1 x LG Cinema 3D  Smart TV 55LA790V - 55 inch
  • 4 x Imprimanta portabila Pocket Photo PD 221

PARTICIPA LA CONCURS!