Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un telefon mobil iPhone 5 de la Autovit!

Participarea la Concurs:

Participarea la acest Concurs este permisa cetatenilor romani cu domiciliul in Romania. Toti participantii cu varste de pana la 18 ani trebuie sa aiba consimtamantul parintelui sau al tutorelui legal pentru a participa la Concurs. Prin inscrierea in acest Concurs, fiecare participant confirma ca a obtinut acest consimtamant si ca este de acord cu Regulamentul oficial.

Regulile Concursului:

Concursul incepe in data de 15.11.2013 si se incheie in data de 15.01.2014, orele 24.00.

Premiul consta intr-un telefon mobil iPhone 5, iar pentru castigarea lui participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

  • Sa scrie un review care sa respecte termenii si conditiile site-ului.
  • Sa-si completeze informatiile necesare pentru crearea contului pe www.opinii.autovit.ro
  • Sa primeasca aprobarea de la moderare

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti dintre cei care au postat opinii in perioada de desfasurare a concursului.

Anuntarea rezultatelor Concursului:

Castigatorul va fi afisat pe pagina de facebook Autovit.ro si pe adresa de e-mail cu care isi creaza contul pe site-ul opinii.autovit.ro. Castigatorul are la dispozitie 72 de ore (3 zile) pentru trimiterea unui mail pe adresa concurs@autovit.ro cu urmatoarele informatii pentru confirmare: nume, adresa, copie dupa actul de identitate. In cazul in care acest lucru nu se intampla, se va anunta un nou castigator, desemnat tot prin tragere la sorti, urmand ca in curs de 72 de ore (3 zile) de la anuntarea sa.

Premiile si ridicarea acestora:

Premiul consta intr-un telefon mobil iPhone 5 in valoare de 2.822 Lei si bani 355.52 lei reprezentand impozitul la stat.