Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un telefon iPhone 5!

Concurs: Castiga un telefon iPhone 5!

Campania “Castiga un Iphone 5 cu abonamentul AntenaPlay!” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu 17 septembrie 2013 si dureaza pana pe octombrie 2013.

La campania “Castiga un Iphone 5 cu abonamentul AntenaPlay!” poate participa orice persoana fizica sau juridica care are un abonament activ la AntenaPlay in perioada 17 septembrie 2013 – 8 octombrie 2013. Participarea la Campanie are ca principala conditie detinerea unui abonament activ si platit la AntenaPlay.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Campania “Castiga un Iphone 5 cu abonamentul AntenaPlay!”, orice persoana interesata trebuie sa achizitioneze un abonament AntenaPlay, prin oricare dintre modalitatile de abonare existente, sau sa detina deja un abonament activ si platit, in perioada 17 septembrie 2013 - 8 octombrie 2013.

Pentru a se abona la AntenaPlay, Participantul trebuie sa achizitioneze un abonament AntenaPlay folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente sau sa detina un abonament activ si platit.

Fiecare abonat inscris va primi un id de abonare, care este numar natural unic. Un abonament poate primi cel mult un id de abonare. Prin inregistrarea in Campanie, participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare.

Premiile:

Premiul campaniei este format din:

  • 1 (un) Voucher valabil timp de 6 luni, ce ofera acces gratuit in platforma video AntenaPlay timp de 6 luni,
  • un telefon Iphone 5, negru, 16 GB
  • cartela Orange

Premiul se ofera prin tragere la sorti, oricarui abonat care a platit un abonament AntenaPlay in perioada de concurs. Pentru a beneficia de premiu, castigatorul va ridica premiul de la sediul AntenaPlay. Premiul se poate ridica in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorului.

Castigatorul se desemneaza pe data de 10 octombrie 2013. Castigatorul va fi extras dintre participantii inscrisi in concurs incepand cu prima zi a concursului si pana la data de 8 octombrie 2013.

PARTICIPA LA CONCURS!