Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un telefon Samsung Galaxy S4!

Concurs: Castiga un telefon Samsung Galaxy S4!

[like_to_read]

Locul de desfasurare al concursului:

Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook Dezvoltatorimobiliar.ro ( www.facebook.com/dezvoltatorimobiliar.ro). Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul  www.facebook.com, completat cu o adresa de e-mail valida si nume / prenume reale.

Perioada de desfasurare a concursului:

Concursul « Pe locuri, fiti gata... Like! » organizat pe pagina www.facebook.com/dezvoltatorimobiliar.ro se desfasoara incepand cu data de 30 aprilie 2013 si se incheie in momentul in care pagina de facebook atinge un numar minim de 5.000 de fani (respectiv 5.000 de Like-uri).

Rezultatul extragerii va fi afisat pe pagina  www.facebook.com/dezvoltatorimobiliar.ro si pe pagina de prezentare a concursului din cadrul site-ului  www.dezvoltatorimobiliar.ro. De asemenea, castigatorul va primi un mesaj de instiintare pe Facebook din partea Organizatorului.

Inscrierea in concurs:

Concursul « Pe locuri, fiti gata... Like! » se desfasoara pe pagina Facebook Dezvoltatorimobiliar.ro. Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:

  • Sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume reale;
  • Sa acceseze pagina de  Facebook Dezvoltatorimobiliar.ro;
  • Sa dea Like paginii de Facebook Dezvoltatorimobiliar.ro -  www.facebook.com/dezvoltatorimobiliar.ro;
  • Pentru validarea inscrierii la concurs, participantii trebuie sa aiba minim 18 ani impliniti in data inceperii concursului (30 aprilie 2013) si sa fie fani ai paginii de facebook Dezvoltatorimobiliar.ro, in momentul extragerii castigatorului.

Vor fi sterse comentariile obscene sau orice gen de texte care promoveaza violenta sau au un limbaj neadecvat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a utilizatorilor ce nu respecta cerintele concursului.

Prin inscrierea la concurs, Participantul sau Reprezentantul legal al acestuia garanteaza ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi acest lucru ulterior, cu acte.

Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu regulile concursului si cu prezentul regulament. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare,  precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

Desemnarea castigatorilor:

Castigatorul va fi desemnat dupa ce pagina  www.facebook.com/dezvoltatorimobiliar.ro va atinge 5.000 de Like-uri, iar extragerea castigatorului se va realiza cu ajutorul platformei random.org (prin tragere la sorti).

Rezultatele concursului vor fi afisate pe pagina  Facebook Dezvoltatorimobiliar.ro si pe pagina de prezentare a concursului din cadrul portalului  DezvoltatorImobiliar.ro. De asemenea, castigatorul va primi un mesaj de instiintare pe Facebook din partea Organizatorului si / sau va fi contactat telefonic in maxim 24h de la afisarea rezultatelor.

Daca persoana declarata castigatoare nu poate fi contactata (nu raspunde telefonic / e-mail) in termen de maximum 3 zile de la data afisarii rezultatului concursului, va fi eliminata si se va organiza o noua extragere.

Premiu:

Premiul acordat in cadrul consursului « Pe locuri, fiti gata... Like! » este un telefon Samsung Galaxy S4, iar valoarea premiului este de aproximativ 3.000 lei.

In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.

Premiul va fi acordat castigatorului sub conditia ca acesta sa nu fie descalificat ca urmare a nerespectarii prezentului regulament.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]