Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-03-06. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un telefon Samsung Galaxy S4!

Te inscrii cu adresa de mail si participi automat la tragerea la sorti pentru un telefon Samsung Galaxy S4 . Durata concursului Aboneaza-te la Newsletterul WatchShop.ro si poti castiga un Samsung Galaxy S4! ”  va fi intre 17.01.2014 si 05.03.2014. Extragerea se va face pe data de 06.03.2014. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook a WatchShop.ro si li se va trimite un mail la adresa de mail cu care s-au abonat.

La promotia „Aboneaza-te la Newsletterul WatchShop.ro si poti castiga un Samsung Galaxy S4!” poate participa orice persoana fizica sau juridica, romana. La aceasta extragere participa cei care se aboneaza la Newsletterul Watchshop.ro, inscriindu-se astfel in concurs.  

PREMIUL PROMOTIEI il constituie un telefon Samsung GalaxyS4.    

Premiul promotiei „Aboneaza-te la Newsletterul WatchShop.ro si poti castiga un Samsung Galaxy S4!”se va acorda prin extragerea efectuata in data de 06.03.2014 si va fi predat castigatorului in termen de maxim 5 zile de la extragere.

Tragerea la sorti se va face prin intermediul unui program pentru calculator si va fi inregistrata. Castigatorii tombolei vor fi anuntati pe Facebook in cel mai scurt timp de la data efectuarii tragerii la sorti. Castigatorii premiului oferit prin tragere la sorti vor fi anuntati personal prin adresa de e-mail in maxim 3 zile lucratoare de la data organizarii tombolei. Daca in termen de 10 zile, castigatorii nu raspund la e-mail organizatorului, se va efectua o noua extragere iar ciclul se repeta pana la validarea tuturor castigatorilor. In cazul in care castigatorii refuza premiile, se va face o noua extragere.