Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un telefon Nokia Lumia 820 sau o tableta Samsung Galaxy Tab 2!

Concurs: Castiga un telefon Nokia Lumia 820 sau o tableta Samsung Galaxy Tab 2!

Concursul este organizat exclusiv in mediul virtual (online), pe pagina dedicata Concursului, de pe reteaua sociala Facebook, respectiv https://apps.facebook.com/cosmote_future.

Promotia se va desfasura pe teritoriul Romaniei de la data de 25.09.2013 ora 17:00 si pana la data de 23.10.2013 ora 17:00.

Premiile:

In cadrul Concursului, Organizatorul ofera 5 (cinci) premii constand in 4 (patru) telefoane mobile marca Nokia, model Lumia 820 si 1 (una) tableta marca Samsung model Galaxy tab 2.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Concurs si pentru a putea castiga unul dintre cele 5 (cinci) premii acordate, Participantii trebuie sa urmeze urmatoarele etape: 

  • sa acceseze aplicatia la URL-ul: https://apps.facebook.com/cosmote_future sau prin tabul dedicat pe pagina de Facebook Cartela Ta
  • sa acceze sectiunea “Lasa un mesaj!” in care va avea posibilitatea de a urca Materiale video de maxim 1 minut. Materialele pot fi in orice format acceptat de catre platforma Youtube. Materialele vor fi stocate pe serverele interne si urcate pe un cont de Youtube dedicat acestui concurs dupa aprobare. Materialele vor fi procesate si moderate de catre Organizator inainte de a fi acceptate in concurs;
  • orice Participant va avea posibilitatea de a extinde durata maxima a Materialului inscris pana la 3 minute daca alege in cadrul sectiunii “Lasa un mesaj” extraoptiunea COSMOTE prepaid pe care o detine.

PARTICIPA LA CONCURS!