Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un super telefon pe zi!

Tot ce-ti mai lipseste ca sa fii happy e un smartphone de top? Asculta Alarma ProFM si poti castiga un super telefon pe zi!

Ia-ti parola zilei de pe Evolio Romania si trimite-o prin SMS la 1872 la momentul concursului. Daca ai trimis SMS-ul cu numarul 50 sau 100, fii pe faza pentru ca te bagam in direct!

Alarma ProFM suna castigator!

  • Parola zilei - 27 noiembrie 2013: APEL
  • Parola zilei - 26 noiembrie 2013: RADIO
  • Parola zilei - 25 noiembrie 2013: TELEFON

 

Regulament:

Concursul se desfasoara la radio ProFM, in perioada 25 – 29 noiembrie 2013, in programul Alarma ProFM

La aceasta campanie pot participa cetatenii romani, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 18 ani

Mecanismul campaniei:

Concursul se desfasoara la radio ProFM in perioada 25 – 29 noiembrie 2013, in fiecare zi, de luni pana vineri, o singura data pe zi, in cadrul programului Alarma ProFM – 06.30 – 10.00. 

Ascultatorii ProFM se vor putea inscrie la momentul concursului, incepand cu 25 noiembrie, trimitand SMS la 1872 (nr. cu tarif normal, valabil in retelele Orange, Cosmote si Vodafone) cu parola de concurs, care poate fi gasita pe pagina de Facebook Evolio.

Participantii care trimit SMS-uri de pe linii telefonice cu identitate ascunsa nu participa la concurs. Tariful se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului. 

Ascultatorii ProFM care doresc sa participe la concurs, trebuie sa asculte in fiecare zi, de luni pana vineri, programul Alarma ProFM, iar la momentul concursului sa trimita prin SMS la 1872 parola zilei. Parola zilei poate fi gasita pe pagina de Facebook Evolio Romania. 

Din numarul total de ascultatori care au trimis SMS cu parola corecta, vor fi selectati posesorii SMS-urilor cu numerele 50 si 100, care vor fi sunati in direct. Cei doi finalisti trebuie sa ghiceasca artistul zilei prin intermediul intrebarilor pe care acestia le pot adresa realizatorilor emisiunii. Cel care ghiceste primul artistul, ca sa castige telefonul, trebuie sa raspunda corect la inca o intrebare cu trei variante de raspuns, legata de produsele Evolio. 

Premiile:

In cadrul acestei campanii se ofera urmatoarele premii: 

  • Cinci telefoane Evolio Happy in valoare de 590 lei (inclusiv tva) fiecare. 

Premiile vor ajunge la castigator in maxim 45 zile de la data castigarii premiului. 

Castigatorii vor fi anuntati la radio ProFM, in direct in cadrul emisiunii Alarma ProFM si vor fi contactati telefonic.