108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un super gadget: cel mai mic mouse din lume!

   2013.11.29  Electronice,Trageri la sorti  1775

Lantul de hypermarket-uri Cora se pregateste sa lanseze oficial CoraDrive.ro, platforma de cumparaturi online cu ridicarea produselor din magazin. Din decembrie, clientii Cora Lujerului (Bucuresti) vor putea alege si plati pe Internet produsele dorite, iar apoi vor prelua cumparaturile din zona dedicata in parcarea hypermarket-ului. Cu ocazia deschiderii oficiale a Coradrive.ro, sunteti invitati la concurs!

Alegeti trei intrebari pe care le aveti vizavi de noul sistem implementat la Cora Lujerului (curiozitati, informatii despre viitorul site, organizarea acestuia, despre produse, despre logistica etc).

Postati intrebarile sau comentariile voastre pe pagina concursului si puteti castiga un super-gadget! Probabil cel mai mic mouse din lume si in acelasi timp controller pentru prezentarile din conferinte, minunatia de la Genius se pune pe deget ca un inel.

Castigatorul va fi anuntat pe 3 decembrie, prin tragere la sorti.


PARTICIPA LA CONCURS

cel mai mic mouse concursuri concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.