Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un smartphone marca Samsung Galaxy S4!

Concursul “Noul IMOPEDIA.ro” de pe site-ul www.imopedia.ro. se desfasoara in perioada  22.10.2013, ora 09:00 – 30.11.2013, ora 12:00 PM, pe teritoriul Romaniei.

La concursul “Noul IMOPEDIA.ro” are dreptul sa participle orice vizitator al site-ului www.imopedia.ro, detinator legal al unei adrese de email. "Detinator legal" este numită orice persoana careia i s-a dat în folosinta o adresa de e-mail de către un distribuitor de servicii de Internet sau altă organizatie (firmă, institutie etc.) care are dreptul sa creeze si sa desemneze domenii asociate cu adresele de e-mail.

MECANISMUL CAMPANIEI

Participantii la acest concurs trebuie sa acceseze modulul de concurs aflat pe www.imopedia.ro sa completeze formularul cu datele personale (nume, prenume, un nr de telefon valid, o adresa de mail valida si legala) si sa insereze in formular, in spatiul special destinat, opiniile, observatiile si propunerile sale referitor la site-ul www.imopedia.ro, in perioada 22.10.2013, ora 09:00 – 30.11.2013, ora 12:00 PM.

Dupa transmiterea formularului de concurs si acceptarea termenilor si conditiilor prezente ale concursului, participantii vor primi un email de confirmare a inscrieri.

La incheierea concursului (30.11.2013, ORA 12:00) se vor anunta toate premiile acordate.

Aprecierea ideilor si a propunerilor (deliberarea rezultatelor) se va face in termen de maxim o saptamana de la data incheierii concursului.

Din comisia de deliberare fac parte dl. Razvan MUNTEAN, director general IMOPEDIA.ro, dl. Bogdan SEVERIN, director de vanzari – IMOPEDIA.ro, dl. Catalin BANU – director tehnic, IMOPEDIA.ro.

Observatie: se pot inregistra mai multe idei, propuneri, comentarii pentru un singur utilizator (identificat prin nume, nr de telefon si adresa de email), organizatorul urmand a le lua in calcul pe toate.

PREMIILE

Premiul oferit de IMOPEDIA.ro consta intr-un smartphone marca Samsung Galaxy, model S4, in valoare aproximativa de 2,400 de lei. Premiile oferite de sustinatorii site-ului vor fi anuntate ulterior pana la data incheierii concursului. Premiile nu pot fi schimbate pentru contravaloarea lor in bani sau pentru un alt obiect.