Telefoane • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un smartphone la alegere dintre iPhone 5S sau Samsung Galaxy S4!

Adăugat de concursoman în data de 2013.11.20 • 2875 vizualizări

Concurs: Castiga un smartphone la alegere dintre iPhone 5S sau Samsung Galaxy S4!

Concursul “Descarca aplicatia InZonaTa si castiga iPhone 5S sau Samsung Galaxy S4” se va desfasura in perioada 18 noiembrie - 30 decembrie 2013.

PREMIILE CAMPANIEI:

Premiul concursului consta intr-un smartphone la alegere dintre iPhone 5S sau Samsung Galaxy s4, in functie de preferinta castigatorului. Valoarea neta a premiilor oferite in cadrul Concursului este estimata la maxim 3,000 RON, in functie de premiul ales de castigator dintre variantele oferite de Organizator (iPhone 5S sau Samsung Galaxy s4) si pretul acestuia la momentul achizitiei, dupa finalizarea concursului.

MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI:

Concursul este gazduit pe platforma www.inzonata.ro, prin aplicatia de mobil disponibila in APP STORE si Google PLAY iar pentru inscriere in concurs vizitatorii trebuie sa indeplineasca urmatorii trei pasi:

  1. Sa descarce aplicatia de mobil InZonaTa pentru sistemele de operare Android sau iSo in perioada 18 noiembrie – 30 decembrie.
  2. Sa se autentifice in aplicatia de mobil InZonaTa daca deja au cont pe site-ul www.inzonata.ro sau sa-si creeze un cont nou direct din aplicatie in cazul in care nu au cont pe www.inzonata.ro.
  3. In cazul persoanelor care au descarcat aplicatia de mobil InZonaTa inainte de lansarea campaniei, in perioada 20 iunie – 18 noiembrie , vor fi calificati automat in tragerea la sorti toti useri care au cumparat cel putin o oferta direct din aplicatia de mobil InZonaTa pana pe data de 30 decembrie.

Un participant poate avea o singura inregistrare concurs, folosind un singur cont de membru InZonaTa. Castigatorul potential, rezultat in urma tragerii la sorti pe data de 6 ianuarie 2014 pe www.random.org va fi contacta prin email pana la finalul zilei in care a fost declarat drept castigator. In urma primirii email-ului de la organizator, potentialul castigator trebuie sa trimita in maxim 5 zile un raspuns continand numele complet conform CI, data nasterii, adresa si sa ataseze la mail o copie dupa CI.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS