98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
9
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un smartphone iPhone 5C de la Orange!

 admin  2014.01.12  Telefoane,Trageri la sorti  3350

concurs Orange

Campania “aboneaza-te la newsletterul Orange”  se desfasoara intre 6 ianuarie - 31 ianuarie 2014.

Conditii de participare:

Campania se desfasoara exclusiv in mediul virtual, pe site-ul http://www.orange.ro/noutati/. Campania consta in abonarea, in mod gratuit, la newsletterul Orange Romania. La campanie poate participa orice client Orange, potential client Orange sau utilizator PrePay care s-a abonat sau se aboneaza, in mod gratuit, pana la finalul campaniei, respectiv 31 ianuarie 2014, la newsletterul Orange Romania pe pagina: http://www.orange.ro/noutati/.

Mod de desfasurare: 

Pentru a putea intra in tragerile la sorti pentru premiile campaniei, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi: 

  • sa intre pe pagina de prezentare a campaniei http://www.orange.ro/noutati/, pentru a lua cunostinta de modalitatea de participare 
  • sa intre pe pagina http://www.orange.ro/noutati/ pentru a lua cunostinta de regulamentul campaniei 
  • sa se aboneze la newsletter pe pagina http://www.orange.ro/noutati/ 

Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. La finalul perioadei de participare la campanie trebuie sa existe acordul de a primi newsletterul Orange pe adresa de e-mail si sa aiba cel putin o deschidere sau un click pe unul din newsleterele primite in 6 - 31 ianuarie 2014.

Data limita pentru abonarea la newsletter, in cadrul campaniei, este 31 ianuarie 2014, ora 23:59. 

Premii:
In cadrul prezentei campanii vor fi acordate de catre Organizator un numar de 5 premii, fiecare constand intr-un smartphone Iphone 5C. Valoarea telefonului Iphone 5C este 599 euro (TVA inclus). 

Desemnarea castigatorilor:

Castigatorii vor fi desemnati la sfarsitul campaniei prin tragere la sorti. Pentru a intra in tragerile la sorti, un participant trebuie sa se aboneze la newsletterul Orange Romania pana la data de 31 ianuarie 2014 inclusiv. 


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Orange concursuri online castiga iPhoneNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.