Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un smartphone Vodafone Smart Mini pe zi!

Concurs: Castiga un smartphone Vodafone Smart Mini pe zi!

[like_to_read]

SCOPUL, DURATA CONCURSULUI:

Prezenta Campanie se desfăşoară în condiţiile legii şi are ca scop promovarea produselor şi serviciilor Vodafone România în următoarele oraşe: Cluj Napoca, Iaşi, Braşov şi Craiova.

Campania este organizată şi desfăşurată în oraşele mai sus menţionate astfel:

 •  în Braşov, cabina telefonică va fi instalată în Piaţa Sfatului, iar magazinul participant este Magazinul Vodafone – Retail Store Braşov, cu următoarea adresă strada Diaconu Coresi, nr 1;
 • în Cluj Napoca, cabina telefonică va fi instalată pe Str. Eroilor, iar magazinul participant este Magazinul Vodafone - Store Eroilor, cu următoarea adresă Str Eroilor nr.45, Cluj Napoca, judeţ Cluj;
 • în Craiova, cabina telefonică va fi instalată pe esplanada Al. Ioan Cuza, iar magazinul participant este Magazinul Vodafone – Store 1 Craiova, cu următoarea adresă Calea Bucureşti, bl. 27A, Parter, Craiova,judeţ Dolj;
 • în Iaşi, cabina telefonică va fi instalată pe Str. Sfântul Lazăr, iar magazinul participant este Magazinul Vodafone – Retail Store Iaşi, cu următoarea adresă Str. Palat nr 7 Palas Mall parter, în incinta Palas Mall.

Campania va începe pe data de 24 iulie 2013 şi va dura până la data de 27 august 2013 inclusiv.

PARTICIPANTII:

La Campanie poate participa orice persoană fizică domiciliată în România care a împlinit vârsta de 16 ani.

MECANISMUL CONCURSULUI:

Participanţii se pot înscrie în cadrul acestei campanii astfel:

 • Acest mecanism se adresează tuturor persoanelor cu drept de participare, conform prezentului Regulament, care sunt abordate de promoterii Vodafone, în oricare dintre locaţiile participante şi într-un interval orar de 10 ore, flexibil în funcţie de regiune.
 • În cele patru oraşe vor fi amplasate, conform celor menţionate mai sus, cabine telefonice Vodafone. Fiecare zi de promoţie va avea o provocare diferită, însă aceeaşi pentru toate locaţiile, care va fi anunţată cu o zi înainte prin intermediul paginii de socializare Facebook, www.facebook.com/Vodafone, la orele 15:00. Lista provocărilor se regaseşte în Anexa 1 a prezentului regulament.
 • Persoanele abordate de către promoterii Vodafone vor fi invitate să intre în cabina telefonică şi să rezolve provocarea din ziua respectivă. Persoanele abordate care au reuşit să rezolve provocaările vor fi invitate să se înscrie în promoţie, prin acordarea urmatoarelor date personale: Nume, Prenume, Telefon, Email, Adresa, Oraş, promoterului Vodafonecare le va introduce într-o aplicaţie de colectare a datelor personale.
 • Persoana care decide dacă a fost rezolvată sau nu provocarea va fi promoterul Vodafone. Persoanele care au reusit să rezolve provocarea zilnică şi le vor oferi datele personale de mai sus promoterilor pentru a fi completate în aplicaţie vor fi înscrise automat în tragerea la sorţi pentru ziua respectivă, în cadrul căreia se va acorda un telefon Vodafone Smart Mini, per oraş.
 • Un participant se poate înscrie în promotie o singură dată pe parcusul celor 35 de zile de promoţie şi va fi validat prin datele sale personale asociate ca fiind unice.
 • Câştigătorii premiilor oferite în cadrul acestei campanii promoţionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri/servicii şi nici posibilitatea de a solicita schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiilor.

TRAGERILE LA SORTI:

 • În cadrul promoţiei se vor organiza trageri la sorţi zilnice, pentru fiecare zi în care se desfăşoară promoţia. Astfel în fiecare a doua zi, în intervalul 10-11 dimneaţa, pentru fiecare oraş se vor extrage un câştigător împreuna cu douărezerve. Tragerile la sorţi se vor efectua, pentru fiecare oraş şi zi în parte, din toate înscrierile din ziua respectivă.
 • Tragerile la sorţi vor fi electronice. Câştigătorii vor fi anunţaţi în aceeaşi zi la ora 12.00 pe pagina de Facebook Vodafone.
 • Câştigătorii vor fi anuntaţi telefonic la numerele de telefon oferite în momentul înscrierii. În cazul în care câştigătorii tombolei nu pot fi contactaţi în urma a 3 încercări, sau nu revendică premiul în termen de 5 zile de la data extragerii, premiul va fi acordat rezervei. Contactarea acestora se va face în ordinea extragerii lor şi va fi supusă condiţiilor de validare.
 • În cazul în care rezerva desemnată câştigătoare nu poate fi contactată în vederea acordării premiului după 3 încercări, sau nu revendică premiul în termen de 5 zile de la data extragerii ori nu îndeplineşte celelalte condiţii prevăzute de prezentul Regulament, Vodafone îşi rezervă dreptul de a anula premiul.

PREMIILE:

Premiile oferite prin tragere la sorţi, conform mecanismelor descrise în cadrul acestei secţiuni, sunt următoarele:

 • un premiu zilnic, constând într-un telefon Vodafone Smart Mini, în valoare de 322.58RON (fără TVA), per oraş.

În total vor fi oferite prin tragere la sorţi, 140 de premii.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]