98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un smartphone Samsung Galaxy S4 sau alte premii!

   2013.09.20    1400

Concurs: Castiga un smartphone Samsung Galaxy S4 sau alte premii!

Concursul Samsung Trivia se desfasoara in perioada 19 septembrie 2013 (ora 10.00) – 24 octombrie 2013 (ora 13.00).

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:

 • Sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume reale;
 • Sa fie fani ai paginii de Facebook Samsung Mobilers Romania mentionata mai sus.
 • Sa acceseze pagina concursului (aplicatia Samsung TRIVIA) si sa urmeaze instructiunile descrise pentru a participa in sectiunea Concurs;

Mecanism:

Participantii, fani ai paginii de Facebook Samsung Mobilers, pot accesa liber aplicatia de Facebook Samsung Trivia. Din data de 5 septembrie 2013, in cadrul aplicatiei sunt disponibile initial 3 quiz-uri corespunzatoare unor nume de produse Samsung, urmand ca ulterior sa mai fie adaugat cate un quiz saptamanal (4 quiz-uri in total) in zilele urmatoare: 26 septembrie 2013 si 3, 10, 17 octombrie 2013.

Fiecare raspuns corect din orice quiz iti aduc cate 10 puncte, numarul total de puncte ce pot fi obtinute dintr-un quiz fiind de 150 de puncte. Ai la dispozitie 3 variante ajutatoare: Fifly-Fifty iti elimina doua raspunsuri incorecte; Intreaba prietenii iti permite sa intrebi 10 prieteni din Facebook care este raspunsul corect; Hint iti permite sa aflii un indiciu care te poate ajuta sa descoperi raspunsul corect. Fiecare varianta ajutatoare poate fi utilizata o singura data in fiecare Quiz.

Pentru votul urmatorului Quiz catigi 200 de puncte, iar pentru fiecare prieten pe care il inviti si acceseaza aplicatia castigi 50 de puncte.

Vor exista 2 categorii in care participantii pot intra in competitie. Categoria Ranking, reprezentata de ordonarea descrescatoare a punctajelor respective fiecarui participant; identificarea participantului cu punctajul cel mai mare si categoria “Tragere la sorti” ce reprezinta alegerea la intamplare a unui castigator prin intermediul site-ului www.random.org.

Ordonarea din cadrul Categoriei Ranking va fi resetata dupa fiecare saptamana de concurs, in zilele 26 septembrie 2013 si 3, 10, 17 octombrie 2013.

Un castigator nu are voie sa castige pe perioada concursului mai mult de un premiu din categoria "tragere la sort", respectiv "ranking".

Premii:

Premiile acordate constau in:

 • Categoria “Tragere la sorti”:
  1. Premiu 1- un smartphone Samsung Galaxy S4
  2. 2 x Premii secundare promotionale
 • Categoria “Ranking”:
  1. 4 x premii promotionale

PARTICIPA LA CONCURS!

 

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.