Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-27. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un smartphone Cosmote Xplore sau o invitatie la petrecerea de Revelion - Supervelionul PRO FM 2013 - 2014!

Concursul “Supervelionul PRO FM” se deruleaza in intervalul 18 Decembrie 2013 - 26 Decembrie 2013 (ora 23:59), in scopul fidelizarii internautilor care acceseaza site-ul www.protv.ro.

Modul de desfasurare a actiunii 

In intervalul 18-26 decembrie 2013 vizitatorii site-ului www.protv.ro care se inscriu in concurs au sansa de a petrece Revelionul, alaturi de inca 4 prieteni, in Piata Revolutiei, la petrecerea organizata de PRO TV si PROFM. 

Pentru a intra in competitie userul trebuie sa intre in pagina de concurs, sa se logheze cu contul de Facebook si sa-si alcatuiasca o lista de 4 prieteni impreuna cu care doreste sa-si petreaca revelionul. Celor 4 prieteni li se va trimite o notificare pe Facebook, in care sunt anuntati ca au fost alesi de catre prietenul lor sa participle la revelionul organizat de PRO TV si PRO FM, iar ei trebuie sa aleaga optiunea DA, VREAU LA PARTY. 

Pentru a intra in cursa pentru premii, fiecare user care se inscrie la concurs trebuie sa adune cat mai multe voturi pentru gasca sa. Cele mai votate 4 gasti sunt desemnate castigatoare. In cazul in care la finalul concursului exista mai multe gasti cu acelasi numar de voturi, diferentierea va fi facuta dupa data inscrierii in concurs. Gasca inscrisa prima in concurs va fi desemnata castigatoare. 

In plus, toti cei 20 de useri din componenta celor 4 gasti primesc cate o cartela Cosmote cu valoarea de 6.2 euro cu tva (5 euro fara tva), pentru a tine mai bine legatura unul cu celalalt, in timp ce initiatorul/liderul fiecarei din cele 4 gasti primeste un telefoan Cosmote Xplore, in valoare de 549 lei fiecare, cu TVA inclus. 

Votarea se face din momentul in care userul s-a inscris in concurs, pana in data de 26 decembrie, ora 23.59. 

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 27 decembrie 2012, ora 12:00. 

Premii 

Premiile oferite in cadrul acestui concurs constau in: 

  • 20 de invitatii la petrecerea de Revelion- Supervelionul PRO FM 2013-2014 - organizata de PRO TV si PROFM, in Piata Revolutiei. 
  • 20 de cartele, fiecare in valoare de 6.2 euro cu tva (5 euro fara tva)
  • 4 smartphone-uri Cosmote Xplore