Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set espresso, un set doua cani sau un set Rouge!

Concurs: Castiga un set espresso, un set doua cani sau un set Rouge!

HOMEYCOMBRO-26-09-2013N Sute de premii in luna septembrie de la Homeycomb!Homeycomb te invita sa iti faci cont si sa primesti unul dintre premiile zilnice din luna septembrie.

Ce trebuie sa faci:

  1. Da un SHARE la aceasta postare (click pe butonul Share): Share
  2. Inscrie-te in Clubul de Shopping Homeycomb
  3. Aboneaza-te la Promotii

abon

INSCRIE-TE ACUM!

Ce poti castiga azi (26.09.2013):

  • Set doua cani in cutie cadou. De-a lungul anilor Sema Design a devenit un lider pe piata de decoratiuni si cadouri pline de culoare. Cu o gama variata de produse dintre care enumeram vesela, decoratiuni, corpuri de iluminat si mic mobilier, brand-ul Sema s-a impus pe principale pietele oferind o gama variata de produse de la clasic la modern.
  • Set espresso sase cescute cu sase farfuriute in cutie cadou Eglantine. De-a lungul anilor Sema Design a devenit un lider pe piata de decoratiuni si cadouri pline de culoare. Cu o gama variata de produse dintre care enumeram vesela, decoratiuni, corpuri de iluminat si mic mobilier, brand-ul Sema s-a impus pe principale pietele oferind o gama variata de produse de la clasic la modern.
  • Setul Rouge contine doua cesti pentru cafea cu farfurioare de inspiratie provensala. De-a lungul anilor, brandul francez Sema Design a devenit un lider in materie de obiecte deco si cadouri pline de culoare. Colectiile Sema variaza de la clasic la piese in tendinte, oferind obiecte creative de vesela, decoratiuni, corpuri de iluminat si mic mobilier.
INSCRIE-TE ACUM!Regulamentul concursului il gasiti AICI.