Concurs: Castiga un set de produse XS Energy Drink oferite de Amway!

Adăugat de concursoman în data de 2013.06.26 • 2574 vizualizări

Concurs: Castiga un set de produse XS Energy Drink oferite de Amway!

Concurs: Castiga un set de produse XS Energy Drink oferite de Amway!

[like_to_read]

Incarcati-va de energie pozitiva cu XS Power Drink, exclusiv de la Amway!

Ritmul alert pe care il impun situatiile imprevizibile de zi cu zi, si, nu numai, pot solicita organismul pana la gradul de extenuare. De aceea, este bine ca din aportul nostru de nutritiv zilnic sa nu ne lipseasca vitaminele si mineralele.

Nivelurile ridicate ale complexului de vitamine B din XS Power Drink si amestecul de ingrediente puternice (cafeina, taurina, amestec din plante cu ginseng chinezesc si acai berry) va ajuta sa fiti mereu in forma.

Neavand zahar si cu foarte putine calorii, aceasta bautura cu gust deosebit cu aromele Tropical Blast si Electric Lemon Blast va ajuta sa depasiti dificultatile unei zile incarcate si contribuie la metabolismul energetic normal.

Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor sensibile la cafeina. Nu consumati in exces.

Raspunde corect la intrebare si poti castiga unul dintre cele 3 seturi de 4 produse XS Power Drink, de ambele arome!

Raspunde la urmatoarea intrebare:

Ce complex de vitamine contine XS Power Drink ?

PARTICIPA LA CONCURS!

Regulament:

  1. Participa la concurs in perioada  25 iunie - 16 iulie 2013 si poti castiga saptamanal un premiu oferit de Amway! Fiecare premiu consta in set de 4 produse XS Power Drink, de ambele arome :
  2.  Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  3.  Premiile se vor acorda prin tragere la sorti saptamanal, in fiecare zi de marti, extragerea este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4.  Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa trimiti un mail la [email protected] care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  5.  Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.
  6.  Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7.  Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

Castigatorii premiilor cu domiciliul in Bucuresti,  vor avea o singura posibilitate de a intra in posesia premiului. Acesta se ridica personal de la sediul eva.ro, in termen de 15 zile lucratoare de la afisarea listei pe site. Premiul va fi inmanat numai in baza buletinului de identitate/cardului de identitate in urmatoarele zile: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00.Castigatorii care se vor prezenta la sediul eva.ro in afara zilelor mentionate, nu vor putea intra in posesia premiului.

Important! Procedura de revendicare ramane aceeasi pentru toti castigatorii indiferent de domiciliu(se trimite mail de confirmare pe adresa [email protected] ( mailul va contine: datele personale,  numar de telefon si o copie dupa CI).  Castigatorii care nu locuiesc in Bucuresti, vor primi premiul prin Posta, dupa ce au trimis mail de revendicare.

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: