Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set de produse ON LiNE (gel intim, sapun lichid, spuma de baie, sare de baie)!

Concurs: Castiga un set de produse ON LiNE (gel intim, sapun lichid, spuma de baie, sare de baie)!femi

Concursul este organizat doar pe teritoriul Romaniei si se desfasoara incepand de la data de 1 iulie 2013, ora 14:00 si se incheie la data de 1 septembrie 2013, ora 14:00. Concursul va fi promovat in perioada 1 iulie 2013 – 1 septembrie 2013, pe pagina oficiala facebook.com/ONLiNE.ingrijire.zilnica, precum in cadrul paginii de concurs www.secretulfeminitatii.ro.

MECANISMUL CONCURSULUI:

Concursul "Secretul feminitatii" se desfasoara pe pagina facebook.com/ONLiNE.ingrijire.zilnica, dar si in cadrul paginii de concurs www.secretulfeminitatii.ro.

Pentru a putea sa se inscrie la concurs in cadrul Facebook, participantul trebuie sa detina sau sa deschida un cont de Facebook, trebuie sa intre pe pagina facebook.com/ONLiNE.ingrijire.zilnica si sa acceseze Tab-ul de concurs, sa completeze numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de e-mail in formularul de inscriere in concurs si sa confirme faptul ca este de acord cu Regulamentul concursului. Pentru a se putea inscrie la concurs prin intermediul paginii de concurs, www.secretulfeminitatii.ro,  participantul trebuie sa acceseze pagina de concurs, sa completeze numele, prenumele, numarul de  telefon si adresa de e-mail in formularul de inscriere in concurs si sa confirme faptul ca este de acord cu  Regulamentul concursului. 

Prin completarea datelor personale, inscrierea in concurs si bifarea casutei de confirmare a faptului ca este de acord cu Regulamentul concursului, utilizatorul isi exprima acordul expres si neechivoc ca aceste date cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului si sa fie utilizate ulterior in actiuni de marketing direct.

Participantii se pot inscrie in concurs o singura data, folosind doar una dintre modalitatile de inscriere prezentate mai sus. Validarea inscrierii in concurs se va realiza in baza adresei de e-mail completate in formularul de inscriere in concurs.

DESCRIEREA PREMIILOR SI DESEMNAREA CASTIGATORILOR:

Valoarea totala a celor 40 (patruzeci) de premii acordate in cadrul concursului "Secretul feminitatii" este de 3200 RON ( TVA inclus).

In cadrul concursului se vor desemna prin tragere la sorti un numar de 40 (patruzeci) de participanti castigatori, cate 5 castigatori in fiecare saptamana de concurs. Fiecare dintre ei va fi premiat cu cate un set de produse ON LiNE (Gel intim - cele 3 variante, Sapun lichid si rezerva sapun, Spuma de baie si Sare de baie), in valoare de 80 de RON ( TVA inclus).

Participantii vor primi numere in functie de ordinea inscrierii in concurs, iar castigatorii vor fi desemnati prin trageri la sorti saptamanale, desfasurata online pe site-ul random.org.

Tragerile la sorti pentru desemnarea castigatorilor vor avea loc in zilele de marti ale fiecarei saptamani de concurs, incepand din cea de-a doua saptamana de concurs. La fiecare tragere la sorti saptamanala participa doar inscrisii din saptamana respectiva. Un participant poate castiga o singura data pe toata durata concursului. Premiile nerevendicate nu se vor reporta de la o saptamana la alta. Nu se va acorda contravaloarea premiului in bani si nici nu se pot schimba parametrii premiului oferit. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorul a furnizat date sau informatii incorecte ce duc la imposibilitatea acordarii premiilor.

PARTICIPA LA CONCURS!