Health & Fitness • Tablete • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un set de ingrijire Bübchen sau o tableta Samsung Galaxy Tab 3!

Adăugat de concursoman în data de 2013.10.28 • 3450 vizualizări

Concurs: Castiga un set de ingrijire Bübchen sau o tableta Samsung Galaxy Tab 3!

Campania este organizata si se desfasoara in perioada 14.10.2013 – 20.12.2013.

Mecanismul concursului:

Participantii la prezenta Campanie trebuie:

  1. Sa achizitioneze cel putin un produs NESTLÉ pentru sugari si copii mici (cereale, piureuri, sucuri, biscuiti, lapte cu cereale, Baby Yogo, Baby Dessert, lapte de crestere Junior) in perioada 14.10.2013 – 20.12.2013;
  2. Sa trimita in perioada campaniei numarul si data bonului fiscal care atesta achizitionarea produselor participante, prin una dintre urmatoarele metode: a) Prin SMS, la numarul 1737; numarul 1737 fiind unul cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul (numar valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote). Un mesaj SMS trebuie sa contina un singur numar de bon fiscal si o singura data; daca un participant trimite mai multe numere de bon fiscal in acelasi SMS, va fi luat in considerare primul numar de bon fiscal inscris. b) Prin Web, accesand site-ul www.nestlebaby.ro si dand click pe banner-ul care semnalizeaza promotia si care redirectioneaza catre site-ul www.laptejuniorpromo.ro; aici participantul trebuie sa isi creeze cont completand formularul special cu datele personale (nume, prenume, telefon, e-mail, adresa si data nasterii copilului) si sa introduca data si numarul bonului fiscal. Fiecare participant trebuie sa isi creeze un cont nou chiar daca are deja un cont creat pe www.nestlebaby.ro. Dupa ce data si numarul bonului fiscal au fost inregistrate pe site-ul campaniei sau prin SMS la numarul 1737, participantii vor primi un mesaj de confirmare.
  3. Participantii au sansa sa castige unul dintre urmatoarele premii: 8 premii instant pe zi constand intr-un set de ingrijire Bübchen sau 1 premiu pe saptamana constand intr-o tableta Samsung Galaxy Tab 3, acordat prin trageri la sorti saptamanale.
  4. Sa pastreze bonul/bonurile fiscal/e inscrise in campanie necesare pentru validare in cazul castigului pana in momentul afisarii de catre Organizator a listei finale a castigatorilor.

Premiile:

Premii acordate instant:

  • 544 x Set de ingrijire Bubchen

Premii acordat prin trageri la sorti saptamanale: 

  • 10 x Tableta Samsung Galaxy Tab 3 

Descrierea premiilor:

Setul de ingrijire Bubchen contine urmatoarele produse:

  • 1 x Sampon cu galbenele BIO pentru bebelusi - 200ml;
  • 1 x Lapte de corp cu galbenele BIO pentru bebelusi - 200ml;
  • 1 x Crema cu galbenele BIO pentru funduletul bebelusilor - 75ml;

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 are un procesor Dual-CoreTM Marvell PXA986 1.20GHz, 7", 1GB DDR3, 8GB, Wi-Fi, GPS, Android 4.1 Jelly Bean, Alb.


PARTICIPA LA CONCURS

Tags: concursuri