Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set de electrocasnice Philips pentru acasa!

Concurs: Castiga un set de electrocasnice Philips pentru acasa!

[like_to_read]

Locul de desfasurare a concursului:

Concursul se va desfasura pe pagina de Facebook Imobiliare.ro: https://www.facebook.com/www.imobiliare.ro/app_221460014534454 (tabul Concurs)

Calendarul de desfasurare:

In perioada 1 august 2013 – 31 august 2013 are loc inscrierea participantilor prin abonarea la newsletterul Imobiliare.ro. In perioada 1 septembrie 2013 – 9 septembrie 2013 are loc extragerea si anuntarea castigatorului

Mecanismul concursului si criteriile de participare:

Orice persoana care se aboneaza in perioada 1 august 2013 – 31 august 2013 la newsletterul Imobiliare.ro, este inscrisa automat in concurs. Cu mentiunea ca procesul de abonare trebuie sa fie finalizat.

  • Adresa de email trebuie sa fie proprie si functionala.
  • Abonarea se poate realiza din pagina de Facebook a organizatorului https://www.facebook.com/www.imobiliare.ro/app_221460014534454 (tabul: Concurs) sau direct de pe http://www.imobiliare.ro/ (in pagina: http://www.imobiliare.ro/contul-meu/inregistrare).
  • Dupa introducerea adresei de email, veti primi automat un mesaj (pe adresa de email folosita) pentru confirmarea abonarii si inscrierii la concurs. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe butonul „Confirma email“. Acest pas este OBLIGATORIU pentru a valida inscrierea la concurs.
  • Fiecare persoana care se inscrie la concurs isi asuma raspunderea pentru adresa de email cu care s-a inscris. Adresa trebuie sa fie proprie si scrisa corect.
  • O persoana se poate abona la newsletterul Imobiliare.ro o singura data cu aceeasi adresa de email.

Procedura de selectie a castigatorului:

In perioada 1 septembrie 2013 – 9 septembrie 2013 are loc tragerea la sorti, folosind Random.org: http://www.random.org/.Decizia asupra castigatorului este finala. Imobiliare.ro isi rezerva dreptul de a respinge orice participant, care nu respecta cerintele concursului sau foloseste limbaj neadecvat in relationarea cu organizatorul.

Premiul:

Premiul consta intr-un set de electrocasnice Philips (cafetiera, storcator de fructe si legume, prajitor de paine, blender), in valoare de aproximativ 850 lei.

Castigatorul, desemnat prin tragere la sorti folosind Random.org: http://www.random.org/, va fi anuntat pe pagina de Facebook Imobiliare.ro: https://www.facebook.com/www.imobiliare.ro si pe blogul Imobiliare.ro: http://blog.imobiliare.ro/.

Castigatorul va contacta organizatorul pentru a fi informat cum intra in posesia premiului, in maxim 5 zile lucratoare de la data publicarii rezultatelor concursului pe pagina de Facebook Imobiliare.ro: https://www.facebook.com/www.imobiliare.ro si pe blogul Imobiliare.ro: http://blog.imobiliare.ro/.

PARTICIPA LA CONCURS! în plus, dacă TE ABONEZI SI AICI, AI SANSA DE A CASTIGA 200 DE LEI CASH!

[/like_to_read]