98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un set de cosmetice solare oferite de Chicco!

   2013.06.27    1401

Concurs: Castiga un set de cosmetice solare oferite de Chicco!

[like_to_read]

V-aţi pregătit să plecaţi în căutarea soarelui de la malul mării?  Cel mic probabil că este cel mai nerăbdător să zâmbească şi să se joace pe nisip. Aceste momente rămân în amintirea copiilor noştri, chiar dacă ni s-ar părea că sunt prea mici pentru a reţine ceva. Pentru că ne gândim la plecarea la mare, întrebarea noastră din această săptămană este: Când aţi fost pentru prima dată cu copilul la mare şi ce momente frumoase vă amintiţi de atunci?

Aşteptăm răspunsurile în formularul de concurs, iar noi vă vom premia cu un set de cosmetice solare oferite de Chicco.

  • Chicco Sun Cream 0 luni + SPF 50+, 75 ml oferă protecţie maximă, datorită factorului foarte ridicat de protecţie solară 50+ şi a filtrelor oligominerale pentru protecţie UVB şi UVA. Crema poate fi folosită încă de la naştere, atât de copii, cât şi de adulţii cu pielea sensibil. Se poate aplica foarte uşor pe întreaga suprafaţă a pielii. Este rezistentă la apă şi conţine vitamina E, cunoscută şi sub denumirea de "vitamina vieţii", deoarece păstrează elasticitatea pielii.
  • Chicco Loţiune după plajă 0 luni +, 200 ml calmează, hidratează, răcoreşte şi vindecă pielea afectată de expunerea la soare, eliminând  senzaţia de piele uscată, care „strânge” şi „ustură”. Conţine ulei de măsline şi extract de Aloe Vera, ingrediente naturale recunoscute pentru beneficiile aduse în tratarea arsurilor solare. Este imbogăţită cu vitamina E, cunoscută.

Cremele de la Chicco pentru protecţie solară sunt testate din punct de vedere dermatologic şi microbiologic. Sunt recomandate cu încredere persoanelor care suferă de diverse alergii, fiind hipoalergice. Nu conţin alcool sau coloranţi artificiali. Fiind fără miros, sunt recomandate spre utilizare atât de bebeluşi, cât şi de către femeile însărcinate.

Câştigătoarea va fi desemnată prin tragere la sorţi marţi, 2 iulie, ora 16:00.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.