Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-20. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set de ceai, un pachet de ceai si un ursulet Coccolino sau o esarfa din matase si un balsam Coccolino Sensation!

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 19.11.2013, ora 17:00 – 19.12.2013, ora 12:00 pe pagina www.facebook.com/CoccolinoRomania.

MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE:
 
Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe pagina web www.faceboo.com/CoccolinoRomania si sa urmeze urmatorii pasi: 

 • Sa dea LIKE paginii www.facebook.com/CoccolinoRomania (daca nu au dat deja). 
 • Sa acceseze aplicatia “Coccolino Magnificul” disponibila la adresa www.facebook.com/CoccolinoRomania si sa joace jocul ale carui reguli sunt prezentate in continuare in acest Regulament. 
 • Prin accesarea aplicatiei si utilizarea acesteia, participantii isi exprima acordul ca datele contului sa fie preluate; acestea vor fi folosite la contactarea acestora in cazul in care vor fi desemnati castigatori. 

Aplicatia are urmatoarea descriere generala: 

 • a. Odata accesata, aplicatia “Coccolino Magnificul” va cere Utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, Utilizatorul trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. Utilizatorul va trebui sa dea click pe butonul „Allow” pentru a permite incarcarea aplicatiei/jocului “Coccolino Magnificul”. 
 • b. Pe tabla de joc sunt mai multe patratele care ascund simboluri. Jucatorul/participantul va da ”click” in mod aleator pe fiecare patrat de pe table, moment in care acesta se intoarce si permite vizualizarea simbolului/a imaginii ce se afla pe spatele acestui patrat. Se pot vedea simultan maximum doua simboluri in orice moment al jocului. De fiecare data cand descopera consecutiv doua simboluri identice, jucatorul primeste 10 puncte. 
 • c. Utilizatorul are posibilitatea sa primeasca puncte si astfel: 
  • Prin invitarea prietenilor sa participe la joc. Pentru fiecare prieten invitat care se inscrie si intra in aplicatie participantul primeste 3 puncte pana la maximum 75 puncte in total indiferent de cati prieteni invitati s-au inscris. 
  • Prin completarea unui joc. Pentru fiecare joc completat, participantul primeste 10 puncte
  • Prin terminarea in cat mai scurt timp a unui joc. Participantul primeste un Bonus timp, in puncte, calculat astfel: Bonus timp = 60 – numarul de secunde in care a terminat un joc (ex: daca a terminat jocul in 23 secunde – primeste bonus 60-23=37 puncte). Daca participantul termina un joc in mai mult de 60 secunde atunci Bonusul timp este egal cu zero si acel participant nu va fi nici penalizat. 
 • d. Utilizatorul va putea recomanda aplicatia unei prietene / unui prieten dupa completarea datelor personale. 

Fiecare participant care inregistreaza minim 10 puncte va intra in tragerea la sorti pentru premiile Campaniei. Pentru a fi validata inscrierea unui participant in Campanie, acesta trebuie: 

 • Sa participe la Campania desfasurata prin intermediul portalului Facebook, in perioada desfasurarii acesteia, conform mecanismului detaliat prin prezentul Regulament. 
 • Sa fie persoane fizice cu domiciliul in Romania; sa aiba varsta de minimum 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei; 
 • Canalul oficial de comunicare cu participantii pentru aceasta Campanie este pagina www.facebook.com/CoccolinoRomania 

 

PREMIILE: 
In cadrul acestei Campanii se acorda, prin tragere la sorti ce va avea loc la terminarea Campaniei, urmatoarele premii: 

 • 15 premii constand in urmatorul pachet: o esarfa din matase si un balsam Coccolino Sensation 2L, in valoare comerciala de 75 lei + 12,65 ron balsam fiecare premiu. La tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor acestor premii participa toti utilizatorii care s-au inscris in aplicatie si au participat la joc, cu minim 10 puncte adunate. 
 • Marele premiu ce consta intr-un set de ceai (ceainic + cescute), un pachet de ceai si un ursulet Coccolino, valoare comerciala de 186 lei ; la tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului acestui premiu participa doar utilizatorii care au acumulat minimum 10 puncte pe durata Campaniei.  

Tragerea la sorti pentru acordarea premiilor (sectiunea 4.1) va avea loc la data de 20.12.2013 prin intermediul programului www.random.org. Se vor extrage si un numar de 16 rezerve, la care se va apela in situatia in care nu se poate valida/atribui premiul unui castigator.