98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un set de 4 anvelope Pirelli!

   2012.11.01    1653

Concurs: Castiga un set de 4 anvelope Pirelli!

ASTEPTI IARNA?  JOACA-TE CU VREMEA SI NOI TE PREMIEM. Ghiceste data in care primul fulg de zapada va cadea in cele 5 orase din sudul si centrul Romaniei selectate, si poate castigi un set de 4 anvelope Pirelli. Tot ce trebuie sa faci este sa dai like pe pagina de facebook Pirelli, sa alegi unul oras, si sa ghicesti data la care va cadea primul fulg de zapada. Foarte simplu! Pariaza pana la data de 15 decembrie 2012. Pirelli pune in joc 10 seturi de cate 4 anvelope, doua seturi pentru fiecare oras din cele cinci selectate. In cazul in care se dovedeste ca mai multi dintre participanti au ales data corecta sau ca nimeni nu a reusit, Pirelli va organiza o tragere la sorti, cu ajutorul unui notar public pana la data de 15.03.2013. Mai vrei si alte oportunitati? Vrei sa pariezi pe mai multe orase? Sau esti indecis pe ce data cade primul fulg de zapada? Pirelli iti da pana la maxim 5 oportunitati, la ficare 10 prieteni invitati mai poti paria o data. Si in plus, fiecare participant obtine un cupon de 100 RON valid la achizitionarea a 4 anvelope Pirelli de iarna cu diametrul jantei de peste sau egal cu 15 inch la unul din dealerii autorizati Pirelli. Nu mai sta pe ganduri, clik aici! Programul este valabil in anumite conditii si termene. Citeste aici regulamentul complet. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.