Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set complet de ingrijire orala Sensodyne!

Concurs: Castiga un set complet de ingrijire orala Sensodyne!

Campania se deruleaza in perioada 25 septembrie – 31 octombrie 2013, zilnic în intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59.

Mecanismul concursului:

Pentru a putea participa la Campania desfasurata pe aplicatia de Facebook, Participanţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

  1. Să aibă un cont personal in reteaua de socializare Facebook, in perioada desfasurarii Campaniei, respectiv 25 septembrie - 31 octombrie, 2013, ora 23:59:59 (inclusiv);
  2. Sa acceseze aplicatia de participare din sectiunea dedicata Campaniei de pe pagina de Facebook Zambeste Romania;
  3. Sa dea click pe butonul „Like” al paginii de Facebook Zambeste Romania devenind in acest fel fan al acesteia;
  4. Sa completeze urmatoarele campuri din formularul de inscriere: Nume, Prenume, Telefon mobil valid si E-mail valid
  5. Sa finalizeze inscrierea prin bifarea „Sunt de acord cu Regulamentul Campaniei” si apasarea butonului „Trimite datele”

Prin inscrierea in Campanie, participantul primeste o sansa pentru participarea la tragerea la sorti din ziua respectiva. In situatia in care un participant apasa butonul de „Share”, acesta va mai primi o sansa pentru tragerea la sorti din ziua respectiva. Participantii vor intra in tragerile la sorti zilnice cu minim o sansa (pentru situatia in care respecta conditiile de participare detaliate mai sus) si maxim 2 sanse (pentru situatia in care respecta conditiile de participare detaliate mai sus si apasa butonul „ Share”). Un participant se poate inscrie in campanie in fiecare zi, pe toata perioada desfasurarii acesteia.

Premiile:

  • 37 x Kit ingrijire orala de la Sensodyne

Kitul de ingrijire orala de la Sensodyne este compus din:

  • 3 paste de dinti Sensodyne Complete Protection;
  • 3 ate de dinti Sensodyne;
  • 3 ape de gura Sensodyne;
  • 1 (o) periuta de dinti Sensodyne;

In cadrul acestei Campanii se vor organiza trageri la sorti zilnice, pe toata perioada desfasurarii acesteia. Acordarea premiilor zilnice se va face pe baza unui algoritm electronic specializat, in fiecare zi, incepand cu data de 26 septembrie 2013 .

La tragerile la sorti zilnice vor participa toti cei care s-au inscris in Campanie in ziua anterioara tragerii la sorti;

Pentru zilele de luni, marti, miercuri si joi, tragerile la sorti se vor realiza in ziua imediat urmatoare. Pentru zilele de vineri, sambata si duminica, tragerile la sorti se vor realiza in cursul zilei de luni a saptamanii urmatoare (se vor realiza 3 trageri la sorti, cate una pentru fiecare zi).

PARTICIPA LA CONCURS!