Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un sejur pentru doua persoane la Zurich, New York, Muscat sau la Florenta!

Concurs: Castiga un sejur pentru doua persoane la Zurich, New York, Muscat sau la Florenta!

Durata si locul de desfasurare a Promotiei: Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, Poloniei, Ungariei si Cehiei. Promotia va incepe pe data de 25 octombrie 2012, ora 00:00:01 si va dura pana la 31 decembrie 2012, ora 23:59:59. Dreptul de participare: Se pot inscrie in vederea participarii la Promotie numai persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania, Polonia, Ungaria sau Cehia si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani. Produsele participante:  Prin Produse Participante se va intelege ca sunt participante la Promotie oricare dintre tabletele de ciocolata Heidi din gamele Dark, Grand'Or, Gourmette si Pure, produse si comercializate de catre Organizator sau terti distribuitori ori comercianti, pe piata din Romania, Polonia, Ungaria si Cehia. Aceste produse sunt descrise si pe situl internet,  www.heidi-chocolat.com. Premiile Promotiei: In cadrul Promotiei vor fi acordate 4 premii mari,  fiecare premiu constand intr-un sejur pentru doua persoane care include transport dus-intors cu avionul (cu taxe de aeroport incluse), cazare la hotel de 4* pentru 4 nopti cu mic dejun inclus. Destinatiile celor 4 sejururi sunt: Zurich (Elvetia), New York (SUA), Muscat (Oman), Florenta (Italia). Sejururile se vor efectua in perioada 1 aprilie – 30 iunie 2013 (ultima data la care poate fi organizat zborul de retur). In cadrul Promotiei nu se permite schimbarea premiilor sau acordarea contravalorii in bani a acestora. Mecanismul desfasurarii Promotiei: Conditii privind inscrierea valabila in Promotie Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:
  • (1) Participantul  trebuie sa aiba drept de participare
  • (2) Participantul se va inscrie la Promotie exclusiv dupa cumpararea a cel putin doua Produse Participante, prin completarea formularului de inscriere de pe web site-ul Promotiei www.heidicampaign.com
  • (3) Inscrierea se va face exclusiv in perioada Promotiei
  • (4) Participantul va folosi pentru inscriere un numar de telefon mobil valabil
Inscriere in Promotie:  - Participantii se pot inscrie in Promotie oricand, incepand cu data de 25 octombrie 2012, ora 00:00:01 si pana la data de 31 decembrie 2012, ora 23:59:59. - Fiecare Participant poate participa in campanie o singura data; - Participantii se vor inscrie in Promotie prin completarea unui formular de inscriere disponibil pe website-ul campaniei www.heidicampaign.com. Acest formular va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor date de identificare personala: email, nume, prenume, numar de telefon mobil, localitatea si tara de resedinta, tableta Heidi preferata. Participantii la Promotie trebuie sa pastreze ambalajele originale ale tabletelor de ciocolata Heidi cumparate, pentru validarea ulterioara a premiului. De asemenea, tot pentru validare este nevoie de bonul de casa sau factura fiscala care are inscrisa achizitionarea a cel putin doua produse Heidi participante in Promotie; -Nu vor fi luate in considerare formularele de inscriere transmise in urmatoarele conditii:
  • (1) Daca sunt completate si transmise in afara perioadei Promotiei
  • (2) Daca datele de identificare personala completate in formularul de inscriere, sunt eronate, incomplete sau au mai fost transmise anterior
  • (3) Daca formularele de inscriere au fost completate prin tentative de frauda sau prin oricare alte modalitati si/sau echipamente electronice si/sau software decat cele indicate de catre Organizator, ori au fost efectuate cu nerespectarea oricareia dintre conditiile si termenii Regulamentului sau a oricarei prevederi legale aplicabile in tarile in care se desfasoara Promotia.
- Mesaje primite in urma inscrierii in campanie:
  • (1) Daca un formular de inscriere a fost completat corect si inscris cu succes in Promotie in perioada 25 octombrie – 31 decembrie 2012, pe site se va afisa imediat un mesaj de confirmare.
  • (2) Daca un formular de inscriere a fost completat gresit sau in afara perioadei de Promotie, pe site se va afisa imediat un mesaj de avertizare si/ sau de ghidare a Participantului, dupa caz.
Desemnarea castigatorilor. Acordarea premiilor  Dupa incheiere Promotiei, pe data de data de 26.01.2013 va fi organizata tragerea la sorti. Tragerea la sorti se va efectua din toate inregistrarile valide primite in perioada Promotiei din toate tarile participante.  Ordinea extragerii premiilor va fi urmatoarea: Zurich (Elvetia), New York (SUA), Muscat (Oman), Florenta (Italia). Pentru fiecare premiu se vor extrage cate 10 rezerve.  PARTICIPA LA CONCURS!