Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-02. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un sejur de 8 zile în Cipru pentru 2 persoane!

Concursul se va desfășura în perioada 23 Octombrie – 2 Decembrie 2013, pe pagina de Facebook a companiei Paravion Tour – Paravion.ro (http://www.facebook.com/calatorii).

Mecanismul Concursului

Concursul se va desfăşura astfel: Participanții trebuie să descarce aplicația Paravion din magazinul de aplicații (iTunes store sau Google Play), să trimita dovada instalarii printr-o fotografie sau captură de ecran de pe telefonul lor și să înscrie fotografia si adresa de e-mail în tab-ul de concurs din Facebook pentru a intra în tragerea la sorți. Înscrierea se va face exclusiv în perioada 23 Octombrie – 2 Decembrie 2013.
 
Premiile Concursului

În cadrul Concursului va fi acordat ca premiu, un sejur de 8 zile în Cipru pentru 2 persoane (bilete de avion, cazare în cameră dublă la Lordos Beach Hotel 4*, Larnaca, sau similar, cu mic dejun inclus). Premiul este valabil în perioada Decembrie 2013 – Martie 2014 (cu excepţia perioadei Crăciunului şi a Revelionului), cu condiția ca Participantul să anunțe cu minimum 21 de zile înainte de plecare.

Pe durata sejurului, castigatorul trebuie sa posteze in fiecare zi minim o fotografie atat pe pagina de facebook personala, cu trimitere la pagina de Facebook Paravion Tour Romania. – www.facebook.com/calatorii.

Desemnarea şi notificarea Câştigătorului

Pentru validare, Câștigătorul trebuie să aibă instalată aplicația Paravion pe telefonul său.  Câştigătorul concursului se va alege prin tragere la sorţi folosind algoritmul www.random.org, va fi anunţat public în maximum 5 zile lucrătoare, pe pagina de Facebook a Paravion Tour - Paravion.ro şi în particular, pe adresa de e-mail a Câștigătorului furnizată la înscriere.  
 
Predarea Premiului

  • La recepţionarea premiului, Câştigătorul trebuie:
  • Să aibă instalată aplicația Paravion pe telefonul său mobil;
  • Să prezinte reprezentantului Concursului un document de identitate pentru a confirma vârsta legală minimă pentru participare la Concurs;
  • Să predea reprezentantului Concursului procesul verbal de primire-predare a premiului semnat.