Concurs: Castiga un sejur de 7 nopti, 2 persoane, Ultra All Inclusive
73
concursuri
active
Premii
in valoare de

409.14
miliarde de lei,
adica

409.139.387,00
RON
11514
concursuri
expirate
40
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un sejur de 7 nopti, 2 persoane, Ultra All Inclusive in Antalya, Turcia!

   2013.09.25    1866

Concurs: Castiga un sejur de 7 nopti, 2 persoane, Ultra All Inclusive in Antalya, Turcia!

Concursul se desfasoara in perioada 20 septembrie 2013 -  20 octombrie 2013.

Mecanismul concursului:

Utilizatorii trebuie sa aleaga 9 produse din proiectul concurs.acasa.ro/look-toamna, cate unul din fiecare pagina personalizata pentru fiecare partener inscris in proiect.

Participantii trebuie sa ofere date valide de contact: e-mail si nume/prenume, in caz contrar, Organizatorul poate decide sa nu fie luate in considerare. Participantii au obligatia sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactati de catre Organizator in cazul in care vor fi alesi castigatori.

Participantul la concurs este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii la acest Concurs.

Castigatorul concursului:

Castigatorul va fi desemnat in mod aleatoriu. Acesta va fi desemnat in data de 21 octombrie 2013 de catre Echipa Acasa.ro.

Premiul consta intr-un sejur de 7 nopti, 1 camera dubla, in regim de masa Ultra All Inclusive, Hotel Club Vera Mare 5* din Statiunea Belek - Antalya, Turcia, fara transport. Premiul se va ridica de la sediul S.C. Machteam Soft S.R.L. dupa ce se va achita impozitul pe premiu.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS