Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un sejur de 4 nopti intr-un oras european!

Concurs: Castiga un sejur de 4 nopti intr-un oras european!

Promoția se va desfășura în perioada 18 septembrie 2013 – 2 decembrie 2013, pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/vivolis.ro deținută de Organizator. Înscrierile se pot face în perioada 18 septembrie – 01 decembrie 2013, iar extragerea câștigătorului se va face în data de 02 decembrie 2013.

Mecanismul concursului:

Pentru a putea participa la promoție, participanții trebuie să se înscrie la newsletter-ul Organizatorului prin aplicația “Concurs”, disponibilă pe pagina  de Facebook http://www.facebook.com/vivolis.ro, urmând pașii descriși de aplicație.

Completarea formularului de înscriere la newsletter îi conferă participantului dreptul de a fi înscris în lista cu nume pentru tragerea la sorți o singură dată.

Participantul își poate mări șansele de câștig dacă distribuie pe Facebook sau Twitter o invitație pentru concurs, invitație care trebuie să conțină link-ul către aplicația concursului de pe pagina  http://www.facebook.com/vivolis.ro.

Pentru fiecare prieten al participantului care se înscrie în concurs, participantul primește încă o înscriere în concurs. Se consideră că un prieten al participantului s-a înscris în concurs în momentul în care prietenul va face click pe link-ul distribuit pe Facebook de Participant și apoi va urma pașii până la finalizarea înscrierii în concurs.

Nu există limită a numărului de înscrieri în concurs rezultate din inscrierile prietenilor.

Dacă prietenul participantului nu face click pe link-ul distribuit pe Facebook de participant, acesta din urmă nu va primi o extra înscriere în lista cu nume pentru tragerea la sorți.

Premiile:

Premiul este oferit de Organizator  și constă în 2 (două) bilete de avion (inclusiv taxe de aeroport) pentru o destinație care va fi stabilită în funcție de cele trei preferințe ale Participantului specificate în cadrul formularului de înscriere la concurs și cazare la destinația respectivă pentru patru nopți la hoteluri de minim 3 stele.

Călătoria trebuie efectuată în perioada 15 februarie 2014 – 15 aprilie 2014.

Rezervările pentru biletele de avion și hotel se vor efectua pentru o perioadă de călătorie convenită de comun acord cu Participantul declarat câștigător, perioada fiind aleasa dintr-o serie de 3 variante de perioade posibile, oferite de către Organizator. Variantele de perioade vor fi oferite de către Organizator în maxim 72 de ore de la confirmarea câștigătorului, iar confirmarea perioadei rezervării se va face în maxim 72 de ore de la expedierea către câștigător a mesajului conținând variantele, confirmarea facându-se în scrie, prin e-mail, de către acesta din urmă.

Desemnarea castigatorului:

Desemnarea câștigătorului se va face folosind algoritmii aplicației “Concurs #aventuravivolis”. Se va extrage un câștigător și o listă de rezerve ce va conține alți patru participanți.

Reprezentanții organizatolui vor contacta prin e-mail câștigătorul desemnat pentru a-i comunica faptul că a fost ales câștigător, iar acesta trebuie să accepte sau nu premiul în maxim 48 de ore de la transmiterea e-mailului de către Organizator. Dacă cel ales câștigător nu va răspunde în primele 24 de ore de la expedierea mesajului, Organizatorul va încerca să ia legătura cu acesta de maximum 3 (trei ori). Dacă nici una ditre aceste acțiuni nu duce la realizarea contactului câștigătorului și acceptarea premiului, organizatorul va contacta prima rezervă și mecanismul descris mai sus se repetă până la desemnarea unui câștigător.

Organizatorul va alege destinația spre care va călători câștigătorul pe baza celor trei preferințe ale Participantului semnalate în cadrul formularului de înscriere la newsletter, făcând rezervările pentru biletele de avion și pentru cazare. Ulterior, va comunica câștigătorului destinația și va transmite pe e-mail biletele de avion electronice și voucherul electronic pentru cazare.

PARTICIPA LA CONCURS!