108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
45
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un sejur ntr-una dintre marile capitale ale Europei!

   2013.08.26    1153

Concurs: Castiga un sejur într-una dintre marile capitale ale Europei!

[like_to_read]

Vara este anotimpul cel mai frumos. Căldură, soare, rochii înflorite, şezlonguri, aer, libertate. De multe ori, vara este sinonim cu călătorii la munte şi la mare sau în străinătate împreună cu familia sau prietenii tăi. A mai rămas 1 lună să ne bucurăm de acest anotimp minunat. Şi unde am putea s-o facem mai bine decât într-un weekend la Berlin, Hotel Park Inn by Radisson. Perioada: 13 nov 2013 - 14 martie 2014.

Realitatea.net şi Perfect Tour s-au gândit la tine şi ţi-au pregătit o surpriză teribilă: un sejur într-una dintre marile capitale ale Europei.

Dacă vei întreba toți oamenii care trec pe lângă tine pe stradă ce și-ar dori să aibă mai mult, majoritatea ar include și timpul liber în variantele de răspuns. Cu toții ne dorim mai mult timp în care să ne bucurăm de hobby-urile noastre, în care să descoperim locurile frumoase dar ascunse din orașul nostru, mai mult timp în care să experimentăm, să învățăm și să gustăm multiplele delicii ale vieții. Acum ai toate astea doar la un click distanţă! Pentru că vacanţa de vis te aşteaptă doar s-o chemi!

Cum te poţi înscrie în concurs? Simplu!

Răspunzi la întrebarea: Cum se numeşte casa situată în parcul Disneyland Paris care este bântuită de spiritele unui fost proprietar de mină şi a fiicei sale?

Intră aici şi află răspunsul care te trimite în vacanţa de vis. Concursul este valabil în perioada 26.08.2013–02.09.2013. Apoi, noi vom trage la sorţi numele câştigătorului din cei care s-au înscris cu răspunsul corect la secţiunea comentarii din acest articol.

Premiu: Cazare la Berlin, Hotel Park Inn by Radisson - weekend (fie vineri-sambata, fie sambata-duminica); Perioada: 13 nov 2013 - 14 martie 2014, Valoare premiu: 210 euro/2 nopti cazare

PARTICIPA LA CONCURS!

N-ai avut noroc la acest concurs? Nu-i nimic. Mai ai o şansă. La sfârşitul campaniei, toţi participanţii vor avea o nouă şansă la MARELE PREMIU. Toate răspunsurile corecte vor participa la MAREA TRAGERE LA SORŢI al cărei premiu constă într-un sejur la Disneyland Paris.

[/like_to_read]

[color-box]Nu uitați să vă înscrieți și la newsletterul nostru, pentru a fi la curent cu noi anunțuri de concursuri și alte detalii interesante.[/color-box]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.