Concurs: Castiga un sejur ntr-una dintre marile capitale ale Europei!

Adăugat de concursoman în data de 2013.08.26 • 1196 vizualizări

Concurs: Castiga un sejur ntr-una dintre marile capitale ale Europei!

Concurs: Castiga un sejur într-una dintre marile capitale ale Europei!

[like_to_read]

Vara este anotimpul cel mai frumos. Căldură, soare, rochii înflorite, şezlonguri, aer, libertate. De multe ori, vara este sinonim cu călătorii la munte şi la mare sau în străinătate împreună cu familia sau prietenii tăi. A mai rămas 1 lună să ne bucurăm de acest anotimp minunat. Şi unde am putea s-o facem mai bine decât într-un weekend la Berlin, Hotel Park Inn by Radisson. Perioada: 13 nov 2013 - 14 martie 2014.

Realitatea.net şi Perfect Tour s-au gândit la tine şi ţi-au pregătit o surpriză teribilă: un sejur într-una dintre marile capitale ale Europei.

Dacă vei întreba toți oamenii care trec pe lângă tine pe stradă ce și-ar dori să aibă mai mult, majoritatea ar include și timpul liber în variantele de răspuns. Cu toții ne dorim mai mult timp în care să ne bucurăm de hobby-urile noastre, în care să descoperim locurile frumoase dar ascunse din orașul nostru, mai mult timp în care să experimentăm, să învățăm și să gustăm multiplele delicii ale vieții. Acum ai toate astea doar la un click distanţă! Pentru că vacanţa de vis te aşteaptă doar s-o chemi!

Cum te poţi înscrie în concurs? Simplu!

Răspunzi la întrebarea: Cum se numeşte casa situată în parcul Disneyland Paris care este bântuită de spiritele unui fost proprietar de mină şi a fiicei sale?

Intră aici şi află răspunsul care te trimite în vacanţa de vis. Concursul este valabil în perioada 26.08.2013–02.09.2013. Apoi, noi vom trage la sorţi numele câştigătorului din cei care s-au înscris cu răspunsul corect la secţiunea comentarii din acest articol.

Premiu: Cazare la Berlin, Hotel Park Inn by Radisson - weekend (fie vineri-sambata, fie sambata-duminica); Perioada: 13 nov 2013 - 14 martie 2014, Valoare premiu: 210 euro/2 nopti cazare

PARTICIPA LA CONCURS!

N-ai avut noroc la acest concurs? Nu-i nimic. Mai ai o şansă. La sfârşitul campaniei, toţi participanţii vor avea o nouă şansă la MARELE PREMIU. Toate răspunsurile corecte vor participa la MAREA TRAGERE LA SORŢI al cărei premiu constă într-un sejur la Disneyland Paris.

[/like_to_read]

[color-box]Nu uitați să vă înscrieți și la newsletterul nostru, pentru a fi la curent cu noi anunțuri de concursuri și alte detalii interesante.[/color-box]


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: