Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un scrub pentru picioare (6 premii)!

Concurs: Castiga un scrub pentru picioare (6 premii)!

hanuka2

Dr. Organic se angajeaza sa creeze produse unice si naturale, functionale prin design, ce captureaza si mentin active proprietatile ingredientelor naturale. In zilele noastre multe produse sunt certificate organic, dar procesarile moderne elimina frecvent multe dintre calitatile naturale care ofera acestor extracte unice proprietatile lor benefice. La Dr. Organic, fiecare ingredient este Bioactiv, ceea ce inseamna ca proprietatile fiecarui ingredient de baza sunt mentinute si garantate.

DR ORGANIC - MIERE MANUKA - Scrub pentru picioare

Regenereaza, hidrateaza si revitalizeaza pielea picioarelor. Cu microparticule de lava vulcanica pura. Cu ingrediente bioactive, naturale si organice: miere manuka, suc de aloe vera, vitamina E, ulei de migdale dulci, ulei din seminte de bumbac, ulei din tarate de orez, ceara de albine, particule vulcanice. Fara parabeni, SLS, coloranti, parfumuri si conservanti artificiali. Netestat pe animale. Potrivit si pentru vegetarieni.

Mierea de manuka bioactiva si organica are proprietati de reparare si regenerare a pielii.

Acest scrub regenerant pentru picioare foloseste un amestec de ingredinete din microparticule pure de lava vulcanica pentru a curata celulele moarte ale pielii. In combinatie cu ingredientele bioactive, naturale si organice, scrub-ul hraneste si regenereaza pielea picioarelor pentru a o hrani, intineri si a o lasa catifelata.

Instructiuni de utilizare: Aplicati prin masaj circular pe picioare (insistand pe calcaie, talpa si degetele picioarelor), in timp dusului. Pentru rezultate optime dupa folosire utilizati crema pentru picioare si calcaie din aceeasi gama. Datorita ingredientelor naturale, culoarea si consistenta pot sa varieze de la un lot la altul, fara a fi afectata calitatea produsului. Pentru uz extern.

Premii: 

  • 6 premii - fiecare premiu constand intr-un Scrub pentru picioare - DR ORGANIC - MIERE MANUKA

Pentru a participa la concurs trebuie:

Perioada de desfasurare: 05.09.2013 - 04.10.2013

Desemnarea castigatorului: Castigatorii vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti, efectuata cu ajutorul calculatorului. Extragerea va avea loc in ultima zi a concursului.

PARTICIPA LA CONCURS!