Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un salariu pe un an intreg in valoare de 10.000 de euro sau pe loc 100 euro!

Concurs: Castiga un salariu pe un an intreg in valoare de 10.000 de euro sau pe loc 100 euro!

Prinde la Europa FM semnalul câştigator şi trimite imediat un SMS la 1721, număr cu tarif normal, cu textul "Salariu Europa FM" urmat de numele tău şi oraşul în care ne asculţi! Dacă eşti sunat, intri în direct la Europa FM şi poţi câştiga pe loc 100 de euro dacă răspunzi corect la o întrebare din interviul pentru angajare.

Vei avea la dispoziţie 5 domenii din care vei putea alege întrebarea: muzică, sport, călătorii, citit dar şi gătit!

Toate SMS-urile primite în perioada concursului vor participa la extragerea finală a marelui interviu de angajare pentru un salariu pe un an întreg,în valoare totală de 10.000 de euro!

PARTICIPA LA CONCURS!

Regulament:

Competitia intitulata “Interviu de angajare” se desfasoara in perioada 30 septembrie – 8 noiembrie 2013, prin intermediul postului de radio Europa FM, de luni pana vineri.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programele postului iar in momentul difuzarii semnalului sonor de concurs, in interval de 10 minute, trebuie sa trimita un sms la numarul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp) cu textul SALARIU EUROPA FM si urmatoarele date de contact: NUME si PRENUME si ORAS. Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis sms-uri valide ce au fost receptionate de catre Europa FM.

In perioada 30 septembrie – 7 noiembrie, de luni pana vineri, participantii pot castiga prin tragerea la sorti realizata prin intermediul unui soft specializat, contravaloarea in lei a 100 de euro la fiecare concurs; toti participantii care au trimis sms-uri valide, chiar daca au castigat premii in bani, vor intra in tragerea la sorti pentru marele premiu, contravaloarea in lei a 10,000 euro, in data de 8 noiembrie, in emisiunea Desteptarea, in intervalul orar 7.00 – 10.00 AM.

Pentru a da posibilitatea cat mai multor ascultatori Europa FM sa castige premiile oferite de organizator, li se permite acestora, in condititiile in care nu au fost trasi la sorti, in intervalul de concurs aferent celor 10 minute in care au trimis SMS, sa trimita SMS -uri si pentru celelalte concursurile organizate in intreaga perioada 30.09-7.11.2013 in competitia intitulata “ Interviu de angajare”.

In perioada 30 septembrie – 7 noiembrie, se vor organiza maxim 5 concursuri cu premii de 100 euro de luni pana vineri, iar in data de 8 noiembrie se va organiza un singur concurs, in cadrul caruia va fi selectat castigatorul marelui premiu, 10,000 euro.

Participantii care au fost alesi prin tragere la sorti, vor fi contactati telefonic, dupa incheierea intervalului de 10 minute in care pot trimite SMS-uri, pentru a raspunde in direct la o intrebare de cultura generala. Daca ascultatorul selectat nu stie raspunsul la intrebare, pierde premiul de 100 de euro. Premiul nu se reporteaza pentru concursul urmator.

Castigatorul marelui premiu va fi selectat prin tragere la sorti dintre toti participantii care au trimis sms-uri valide, receptionate de Europa FM, inclusiv cei care au castigat premii in bani. Acesta va fi extras impreuna cu un alt participant si impreuna vor fi sunati in direct in timpul emisiunii Desteptarea din data de 8.11.2013; va fi declarat castigator cel care raspunde corect la cele mai multe intrebari.

Premiile:

Premiile acordate de catre organizator :

  • in bani : premii in valoare de cate 100 de euro/ concurs in valoare totala de 14.500 euro si marele premiu de 10,000 euro

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.