Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-05. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un salariu de presedinte in valoare de 7.000 lei sau un salariu de Prim-Ministru in valoare de 6.000 lei!

Concurs: Castiga un salariu de presedinte in valoare de 7.000 lei sau un salariu de Prim-Ministru in valoare de 6.000 lei!

La această loterie publicitară poate participa gratuit in conditiile Regulamentului orice persoană fizică, majoră, cu domiciliul sau reşedinţa în România, care are la dispoziţie o conexiune de internet şi o adresă de posta electronică validă care îşi face cont şi îşi înregistrează CV-ul pe pagina de internet  www.aijob.ro in perioada 7 octombrie 2013– 5 decembrie 2013 (Perioada loteriei).

Mecanismul loteriei:

Fiecare Participant trebuie să se înscrie completând formularul electronic de participare, în care va indica adresa de e-mail, numele şi prenumele, numarul de telefon, va anexa CV-ul şi va confirma înscrierea.

Participanţii au posibilitatea să îşi invite prietenii să participe la loterie, specificând adresele de e-mail ale acestora sau distribuind loteria pe Facebook, Twiter sau printr-un link direct.

Prietenii în cauză vor fi informaţi prin e-mail că sunt invitaţi să participe laloterie de către un prieten (Participantul), având posibilitatea să accepte sau să refuze participarea, putând fi redirecţionaţi la rândul lor către interfaţa loteriei și, dacă doresc, invita alte persoane să participe.

Adresele de e-mail ale prietenilor trebuie să fie valide.

Participarea la loterie se limitează la o singură înscriere pentru fiecare persoană (acelaşi nume, acelaşi prenume, aceeaşi adresă de e-mail).

Tragerea la sorţi:

În data de 6 decembrie 2013 vor avea loc  doua trageri la sorti, printr-o procedura de selectare aleatorie din baza de date formata prin inscrierea la loterie utilizand site-ul www.random.org.

In prima tragere la sorti vor participa toate persoanele care s-au inregistrat pe site-ul  www.aijob.ro pana la data de 5 decembrie 2013, iar inregistrarea a fost valida. Premiul acordat in cadrul primei trageri la sorti este de 6.000 lei (reprezentand estimarea Organizatorului ca fiind echivalentul salariului net lunar al primului ministru calculat in confirmitate cu legea 284/2010 cu modificarile si completarile ulterioare).

In a doua tragere la sorti vor participa toate persoanele care s-au inregistrat pe site-ul  www.aijob.ro pana la data de 5 decembrie 2013 in urma recomandarii primite de la alti Participanti, iar inregistrarea a fost valida. Premiul va fi acordat persoanei care a recomandat participantul care a fost extras. (De exemplu : persoana care a fost extrasa in urma tragerii la sorti este dl/dna ABC. Daca dl/dna ABCa s-a inscris inloterie in urma recomandarii dlui/dnei XYZ, dl/dna XYZ va primi premiul).  Premiul acordat in cadrul celei de-a doua tragere la sorti este de 7.000 lei (reprezentand estimarea Organizatorului ca fiind echivalentul salariului net lunar al presedintelui calculat in confirmitate cu legea 284/2010 cu modificarile si completarile ulterioare).

Exista posibilitatea ca ambele premii sa fie castigate de accelasi Participant.

Valoarea premiilor:

In cadrul Loteriei sunt puse în joc doua premii, in valoarea totala de 13.000 lei.

Premiul 1 in valoare de 7.000 lei (reprezentand estimarea Organizatorului ca fiind echivalentul salariului net lunar al presedintelui calculat in confirmitate cu legea 284/2010 cu modificarile si completarile ulterioare)

Premiul 2 in valoare de 6.000 lei (reprezentand estimarea Organizatorului ca fiind echivalentul salariului net lunar al primului ministru calculat in confirmitate cu legea 284/2010 cu modificarile si completarile ulterioare)

Câştigătorii îşi pierd dreptul de a primi premiul în cazul în care oferă informaţii false, incomplete, incorecte, inclusiv CV-uri false, incomplete sau incorecte  sau nu pot fi contactati la datele de contact indicate.